JOUW EERSTE 10.000 EURO??!! Dat doe je ZO! Leer HOE JIJ dat kan doen en zie je LEVEN VERANDEREN!


Voor velen is 10.000euro al veel geld. Laat staan dat je naast je buffer 10.000euro aan belegd vermogen hebt. HOE DOE JE DAT??? Nou het antwoord is vrij simpel en ik neem je in deze video mee in HOE JIJ dat voor elkaar krijgt. Tijdens deze weg naar 10.000 EURO ga je veel leren over GEDRAG en ga je een enorme intrinsieke motivatie ervaren om tot die 10.000EURO te komen ZODRA JE BEGINT!

WACHT NIET LANGER! START NU!

Bekijk de hele video voor al mijn tips en handvatten zodat ook JIJ naar die eerste 10.000euro gaat om daarna nog tot veel grotere bedragen te komen.

Heb je al inzicht in jouw financiën? In de video link ik ook naar een andere aflevering waarmee je leert hoe jij inzicht in jouw financiën kunt krijgen. Het beginnen met beleggen in ETF’s is de makkelijkste manier van instappen. Bekijk mijn kanaal voor de video over mijn top 5 ETF’s.

00:00 Intro
01:04 10.000 euro in stukjes
02:50 Handvatten
9:37 Gedrag
13:15 Inkomen en levensstijl inflatie

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal voor toekomstige video’s om jouw financiële IQ een boost te geven. Laat geld voor jou werken!

Volg mij ook op Instagram @eenrijkerleven

30 gedachten over “JOUW EERSTE 10.000 EURO??!! Dat doe je ZO! Leer HOE JIJ dat kan doen en zie je LEVEN VERANDEREN!”

 1. Het is ook voor een groot deel mindset, wil je inderdaad nu die dure schoenen of over 10 jaar? Of koop ik een goedkopere variant en investeer ik de rest? Top video!

 2. Sindskort begonnen met investeren in crypto.. nu paar maand later tik ik bijna die eerste 10K aan.. volgende stap? Van 10K, 20K maken

 3. Leuk leven heb je dan als je altijd maar met geld verdienen bezig bent.. mijn leven is rijk aan ervaringen en ik ben arm op de bank. Ach, in nl zul je niet snel omkomen van de honger. Maar geleefd heb ik tenminste wel. Voordat ik tussen 6plankjes lig met tonnen op de bank…

 4. Leuke video en erg herkenbaar ook.
  Werd wel eens uitgelachen, omdat ik op mijn rabo rekening spaarpotjes had aangemaakt voor verschillende doeleinden.
  Geld wat je niet mist, word automatisch opzij gezet… en voor je het weet staat er een mooi bedrag op wat je kunt investeren of bijv naar bepaald bedrag kan opsparen.
  Bedankt voor deze video!

 5. Leuke content maak je!
  Ik vroeg me af wanneer je een keer een video plaatst over wanneer het moment daar is om je crypto te verkopen. Wanneer is die bullrunn klaar en is daar het moment om alles te verkopen, of een deel hier van

 6. Klopt helemaal, in plaats van een computer spelletje, hoppah die 60 piek bij je beleggingen.
  Ik ben begonnen met 25 euro per week want dat on ik missen.
  Nu rustig aan gaat er steeds wat meer die kant in, maar die 1e 10K gaat er komen.

  Nu heb ik wel de vraag. Waarom heb je het bedrag van 10k gekozen voor deze video?

 7. Top tekst en uitleg!! Financiële intelligentie wordt ons nergens geleerd in dit socialistisch land.

 8. Het is inderdaad wel de manier, zo ben ik 3/4 jaar geleden ook begonnen en het werpt nu zijn vruchten af. Gelijk vanaf het begin een investering gedaan en langzaam opgebouwd. Het werd een mindset zonder dat je gezin er schade van ondervind, door gewoon naar "noodzaak" te kijken i.p.v. het achteloos uit te geven.

 9. verzekeringen , energie kosten en abonnementen… kan allemaal ook goedkoper maken en bezuinig.

 10. Als ik elke maand 500 euro wil inleggen. Kan ik dan beter alles in bitcoin leggen of 250 in bitcoin en 250 in etherium?

 11. Je bent een topper, ben heel blij met je korte clips. Leer er veel van. Bedankt.

 12. Als jij weer wat over houdt in een maand, stop je dat dan in je stocks/coins/ETF's die je al hebt het geld of wacht je tot je een andere kans krijgt ?

 13. Gewoon geyolo'd in SPACS in 2020/2021, laatste 3 maanden was wel iets pijnlijker. Gelukkig veel geswitched naar value.

 14. Ik vind het bijzonder wat voor auto's sommige mensen rijden. Ik heb zelf voor een kleine goedkopere Aygo gekozen en betaal 21 euro de maand belasting en 30 aan verzekering (WA+). Mijn inziens heb je niet zoveel bijzonders nodig.

 15. @14:03 die €100 in de maand extra ben je helaas al kwijt aan de gasrekening, of 8% inflatie, of duurdere zorg, of meer huur.. x)

 16. Ben vorig jaar begonnen met investeren in crypto en p2p leningen. Dat is nu een spaarpot van ca 4k. Ondertussen geïnvesteerd in trading cursussen. Mijn investeringspot is ook deels mijn tradingspot en verdien daar in bitcoin en zal dus bij koersstijging dubbel profiteren van rendement. Op naar de 10k! En daarna zal het hard gaan dmv traden.
  Aan de andere kant mijn gedrag aangepast, minder consumeren! Mensen kopen vnml onzin van hun geld 🤣

 17. Top video, het klinkt zo logisch, maar je moet er wel aan denken. Zelf begin ik pas net, dus ik had wel wat aan deze video. Bedankt.

Reacties zijn gesloten.