Jay-Jay gaat Zelf CRYPTO TRADEN! GAAT DIT GOED? | ALTSEASON #3


In deze laatste aflevering van ALTSEASON gaan wij verder met ons onderzoek naar Altcoins. Het zijn op dit moment hectische tijden op de markt; de koersen kelderen snel, maar tegelijkertijd brengt dat nieuwe mogelijkheden met zich mee. Het ideale koopmoment? Om daarachter te komen is het belangrijk om de kunst van het traden onder de knie te krijgen, iets wat we deze aflevering gaan proberen te verduidelijken. We gaan langs bij crypto-experts zoals Michael van de Poppe en de mannen van Doopiecash. En, ik ga zelf proberen te swingtraden, als dat maar goed gaat…

Wil jij ook investeren in crypto? Krijg nu €10 GRATIS via de BLOX app!
💰 BLOX:

ONS NIEUWE KANAAL! 💰
WTFinance:

🔷 Michaël van de Poppe: @CryptoMichNL
🔷 Berry en Chris van DoopieCash: @DoopieCash

Check hier onze SOCIALS!
🔷 TIKTOK:
🔷 SNAPCHAT:
🔷 INSTAGRAM:

🔷 INSTAGRAM DAY1 World Of Cars:
🔷 INSTAGRAM JAY-JAY:

Scoor hier jouw favoriete DAY1 items:
🔷

Kom jij ook naar hét auto event van het jaar?
🔷 Koop jouw tickets nu via

Shop nu jouw favoriete auto parfum of doping-vrije voedingssupplementen hier:
🔷 The Car Parfum:
🔷 XONE:

Shout-out naar het team achter de schermen:
🔷 Camera:
🔷 Edit:
🔷 Animatie/design:

ENJOY, LIKE & SUBSCRIBE! #DAY1

Elke dag is een nieuwe kans om beter te worden dan dat je gister was, om meer uit het leven te halen en de mensen om je heen te inspireren. DAY1 staat voor de kans die zich iedere dag voordoet om alles uit jouw dag te halen. Hard werken, nooit opgeven en genieten van jouw succes. Vandaag is de dag om te laten zien dat niets onmogelijk is!

30 gedachten over “Jay-Jay gaat Zelf CRYPTO TRADEN! GAAT DIT GOED? | ALTSEASON #3”

 1. bijna niemand doet coin research en alsnog denken ze miljoener te worden. ze volgen alleen hype, QNT is de real deal, time will tell mark me words.

 2. koop quant, en dan 5 jaar onspannen en niks doen miljoener ezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. all die mense slapen kk hard, hun weten helemaal niks van DLT en blockchain alleen maar hype volgen, quant is de toekomst, heel nederland gaat op overledger, mensen gaan het gebruiken zonder te weten, net zoals niemand weet hoe het internet echt werkt

 3. Bitcoin ETH, daar maak je bijna geen geld op, koop QUANT and maak je van kruimels tonnen, QUANT is veel groter dan heel die top 50 troep, DYOR tijd gaat zo ie zo spreken,

 4. gewoon presale tokens, en gewoon in grote projecten vroeg instappe das de enigste echt goeie manier, QUANT ezz 100x LCX ALBT, constellation network,

 5. Het is lastig ben het ook gaan proberen maar
  Het is niet te doen voor mij.
  Ik werk ook voor me zelf dus te weinig tijd.
  Als je te weinig tijd heb kun je beter gaan Investeren.

 6. Naar de top 10 kijken en daarin investeren helpt niet maat, kijk maar wat er met Luna gebeurt is.

 7. Erg om te zien hoe deze mensen dalijk totaal naar de klote gaan als de regulations komen en alles kwijt raken met hun bitcoin en eth.

 8. Traden is 95% psychologie en meeste mensen hebben geen discipline om bijvoorbeeld elke dag naar GYM gaan,of elke week op tijd slapen.Trading is veel discipline en psychologie ,en als die niet goed zitten ga je Trading fouten maken en je verleist geld,waardoor je emoties overnemen en je gaat nog meer fouten maken en voor dat je weet ga je zeggen dit werkt niet het is gokken en je stopt ; )

 9. dat het ze niet interesseert wat ze gaan doen in de toekomst is echt omdat ze traders zijn, hier kan je ook van profiteren omdat ze op elke alt springen

 10. Jay, gewoon in bearmarket 4 x inkopen over lange tijd en dan in de hype je coins langzaam verkopen dan pak je gewoon op lange termijn altijd goeie winst👌🏼👌🏼

 11. Lekker spannend doen in deze video, te spannend voor pubers. Lekker maandelijks in de grote jongens (BTC, ETH en tech stocks) investeren en door met je leven.

 12. normaal gesproken handel ik in aandelen(long en short) maar daar kan je rekening houden met P/E en PEG ratio's… dit is vrij goed onderbouwd en dat helpt mij ook een goed rendement te halen… maar ik moet ik zeggen het vertrouwen op grafiekjes en dergelijke is voor mij nog toekomstmuziek… respect hoe jullie dit oppakken en proberen uit te leggen! ik hoop dat mensen hier wat aan hebben!

 13. Daytraden? Gewoon longterm vasthouden en wachten tot markt bearish wordt en dan verkopen. Daytraden neemt teveel tijd in beslag en je emoties moet je altijd uitzetten.

 14. BTC heeft al 2 x een bug gehad waar ze zoveel btc konden minten als ze wouden. Digitale vorm van goud haha… Het blijft leuk die btc maxi's

 15. Crypto brengt een andere revolutie in de wereldeconomie. Mensen die optimistische beleggers zijn, verdienen consistent…. Anderen zullen gewoon zitten en kijken!. Ik krijg elke twee weken $ 25.000 van het beste crypto-handelsplatform.

 16. op welke sites zoek je dan info over crypto om te traiden, want veel sites geven gewoon de geschiedenis van de coin en het idee achter hun doelstellingen..

 17. Tip van de dag: Investeer niet in crypto, dit is één van de grootste zeepbellen sinds 2000. Ga voor aandelen met fysieke blootstelling, dit is tenminste gebonden aan een bedrijf of grondstof i.p.v. een digitale lichtflits.

 18. Ik ben geïnteresseerd in beleggen, maar ik weet niet hoe ik dit moet aanpakken.

 19. SUBSCRIBE eba gberuley yehwat bejakum SUBSCRIBE SUBSCRIBE SUBSCRIBE SUBSCRIBE SUBSCRIBE SUBSCRIBE SUBSCRIBE SUBSCRIBE SUBSCRIBE SUBSCRIBE SUBSCRIBE SUBSCRIBE 😝🥰☺️👍🏼😙😙

 20. SUBSCRIBE eba gberuley yehwat bejakum SUBSCRIBE SUBSCRIBE SUBSCRIBE SUBSCRIBE SUBSCRIBE SUBSCRIBE SUBSCRIBE SUBSCRIBE 😙👍🏼☺️🥰😝🤫🤫🤩🤩🤩

 21. hello, új vagyok a kriptovalutában, és nem értem, hogyan működik valójában. Tud valaki útmutatást adni a befektetés helyes megközelítéséhez és a kriptovaluta befektetésből származó jó nyereség eléréséhez?

 22. Wat is de beste manier om geld te verdienen met cryptohandel.

 23. bro voor traden maakt de coin niet zo veel uit. behalve als deze heel weinig verkocht word, dan wordt traden lastig. Maar alle bekende coins kan je traden.

 24. Deze video spreekt zichzelf tegen. Eerst zegt hij dat hij techinische alalyse gaat doen, vervolgens doet hij enkel fundamentaile analyse.

 25. Ik ben blij dat ik met crypto ben begonnen, omdat het financieel een keerpunt voor mij was, de beste beslissing die ik ooit heb genomen.

Reacties zijn gesloten.