Jacht op schatten van de maan • Z zoekt uit


Na de VS, China en Rusland heeft nu ook India zijn zinnen gezet op de Maan. De grootmachten willen maar een ding: de delfstoffen van de Maan exploiteren. Van wie zijn de bodemschatten op de Maan eigenlijk? RTL Z zoekt het uit.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu live het nieuws op
Website :
Facebook :
Twitter :

In deze video:
Roderick Veelo

13 gedachten over “Jacht op schatten van de maan • Z zoekt uit”

 1. zou ook dom zijn van die landen om alles te delen eerlijk is eerlijk. Zij betalen ook die missies met geleend geld xD

 2. Er staat op het plaatje dat india het wel heeft ondertekend en je zegt zelf heel wat anders, wat is het nou?

 3. Ik hoop alleen niet dat als je massa van de maan naar aarde transporteert, dat dit invloed gaat hebben op de baan van de maan rond de aarde.

  Ik zou het niet zo leuk vinden als de maan uit zijn baan raakt en op de aarde stort.

 4. Goed dat deze presentator de terechte kritiek op zijn presenteren ten harte heeft genomen. Hij heeft zich duidelijk ingelezen in het onderwerp. Houding & Gedrag mag nog wel beter. Van een 3 eerst scoort hij nu een 5,5.

 5. grappemakers, de ruimte is van de hele mensheid maar de wereld niet.

 6. zolang de koers van de maan het zelfde blijft vind ik het prima

 7. dacht dat het maximaal 3,3 dagen duurde om de maan te bereiken

 8. Foutjes. Na Amerika, Rusland, china en Israel !! zeer slordig van de redactie! Andere grote fout op 1:45 worden landen genoemd die niet hebben getekend daarbij wordt ook India genoemd terwijl de kaart India in geel aangeeft als wel getekend!

 9. Des te meer er samen wordt gewerkt, des te minder het kost en des te meer je kunt bereiken…

 10. Waarom die achterlijke vrijmetselare handgebaar bij het aankondigen dat India een raket heeft gestuurd n aar de maan? Misschien omdat je vol gelul zit? Jaren geleden tijdens één van de Apollo vluchten, hadden ze de landingsmodule op de maan laten vallen op een hoogte 14 kiliometer afstand (kan mis zijn); dit als een test. De maan heeft een paar uren nagezinderd. Het heeft ook een heving bonkgeluid laten horen zoals wanneer je een opbject op metaal laat vallen. Dit zijn de woorden van de astronauten. Het vertelt ons dat er iets niets pluis is met wat men ons vertelt over de maan. Waarom is er ook een soort van energetische golf dat over de maan heen gaat en geregistreerd is door menige mensen? Kan je helium en mineralen uit metaal halen?

Reacties zijn gesloten.