IS TERRA LUNA DOOD? Game over of gouden kans om x100 te gaan?

laatste update: 05-2022


Is Terra Luna (LUNA) dood en is het game over voor de UST stablecoin of is er een mogelijkheid op herstel? Wat is er überhaupt gebeurd? In deze video leg ik alles uit.

Ik waardeer een like & subscribe enorm!

Gratis crypto & nft trainingen/gidsen:
ByBit #1 exchange ($1020 trade tegoed + airdrops):
Bitvavo #1 broker (Eerste 7 dagen geen transactiekosten tot €1000):
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

30 gedachten over “IS TERRA LUNA DOOD? Game over of gouden kans om x100 te gaan?”

 1. Luna gaat gigantisch terug komen. Een week geleden nog 70 euro waard en nu rond 1.5 cent. Een paar dollar moet er in zitten. Is geen koopadvies en mensen investeer met geld dat je kunt missen.

 2. heel nice man! ik zou graag zo video willen van Cardano, Solana, Apecoin, Reserve Rights, ICON, en natuurlijk de metaverse Upland ben heel benieuwd wat jij van de metaverse Upland vind!

 3. Ik ben zo'n idioot die dacht dat 0.28 cent wel ongeveer de bodem zou zijn en heb er 1500 euries ingepompt. When the streets are red, buy, right?
  Ik ben letterlijk binnen 7 minuten 95% van mijn inleg kwijtgeraakt.
  Was een geweldig enerverende ervaring

 4. Ik ga je kanaal volgen. Altijd leuk om uitleg te krijgen over crypto, waar ik pas een maand mee bezig ben en tot nu toe elke keer dikke pech heb.
  Met LUNA hoop ik een keer minder pech te hebben, dus die moet weer 'herstellen' voor zover dat kan. Anders ben ik 40 euro kwijt, niet zó erg.

 5. 2500 gekocht ben eigenlijk wel nieuwsgierig waar dit naar toe kan gaan , ik laat het staan tot het eind of een nieuw begin .
  We gaan het zien ……

 6. Ik zag hem staan op 1 euro en dacht laten we voor 160 euro Luna's kopen, mijn 160 euro is gewoon 60 cent geworden haha

 7. 50B supply nu… Ik ben benieuwd hoe dit in zn werk zou moeten gaan, als ze UST weer op 1 dollar krijgen, worden er dan een hoop Luna tokens geburned?

 8. "Stable-Coins" zijn een soort banken. Er zijn hier niet alleen een twee merken dodelijk gewond geraakt – er is een concept overleden. Indien zowel de stable-coin als de dekkende munt zakken, gaan mensen beiden snel verkopen omdat ze anders nog meer schade hebben. Beiden zakken – theorie klopt dus niet – einde verhaal, op een wonder na.Wat zegt dit over de andere munten die proberen stabiel te zijn met de dollar? Wel – de jagers jagen – dus het moet sterk in elkaar zitten. Véél sterker dan FIAT-banken – en dan ook nog zonder bankgarantie hogere rentes bieden dan banken – dat is momenteel het probleem niet – banken betalen crimineel lage rente – het probleem is wel dat de fondsen dus in geen enkel geval véél sterker zijn. En er word teveel rente betaald. Ben zelf allang weg uit de zogenaamde "stable-coins"…………………. Verder, de maker van dit project heeft allang miljoenen in eigen zak gestoken. Hij heeft gefaald en gaat niemand vergoeden. Waarschijnlijk is er nog zat geld over wat niet gebruikt is om de munt te redden – dat kan toch niet meer – waarom zou wie ook voor dezelfde rente in deze munt stappen – men zou dus hogere rente moeten bieden – en de rentes die deze spelers bieden is al te hoog…. Indien een ieder voor "stable-coin" kiest….. Kies dan voor iets als USDC? – "Coinbase" heeft zat andere fondsen om een aanval aan te kunnen……… OK…… Er is een "one trick pony" overleden………. Er gaan er nog veel meer volgen de komende jaren – geld waar geen enkele centrale instantie over gaat is iets nieuws – iets nieuws komt met veel flops en maar een paar successen – pas je strategie aan op de wetenschap dat de meeste munten van nu over een paar jaar niets waard zijn.

 9. Vandaag Wrapped Luna gekocht voor 5k toen 18 cent was, 5 uur later die 5k werd 50 euro dus letterlijk binnen 6 uur €4950 weg, nooit meer aan crypto denken

 10. Moet zeggen men heeft wel ballen om hier geld weer op te plaatsen.
  Deed 20 euro erop shit verdween als sneeuw.
  Laat 500 euro lmfai

Reacties zijn gesloten.