Is rapper Boef schuldig aan het ‘pumpen en dumpen’ van cryptocoins? ‘Dit is een dure les’

laatste update: 05-2022


Rapper Boef wordt beschuldigd van het pumpen en dumpen van cryptomunten. Samen met zakenpartner Vasco Rouw zou hij voor eigen gewin de koers van cryptomunten opdrijven en op het hoogtepunt verkopen. Daarbij maken ze handig gebruik van hun bekendheid, zegt trendwatcher Farid Tabarki in Stand van Nederland: Generatie Next.

Je ziet deze aflevering om 22.10 op donderdag om 3 juni, op NPO 2.

Meer van Stand van Nederland van Omroep WNL zien? Dat kan op NPO Start:

Ook blij met vrolijk rechts? Steun het goede humeur van WNL. Word nu lid!
Ga naar:  /

20 gedachten over “Is rapper Boef schuldig aan het ‘pumpen en dumpen’ van cryptocoins? ‘Dit is een dure les’”

  1. "Wij geven geen advies" zeggen ze alleen zodat je ze niet aan kunnen klagen mocht je geld verliezen. Wat in mijn ogen 100% logisch is.

  2. Zou eerlijk gezegd niet boos zijn als hij en z’n vrouw worden mishandeld maarja

  3. Ga huilen joh! Boef de schuld geven? Dit doen tal van BN’ers maar daar hebben jullie het niet over. Het is je eigen verantwoordelijkheid waar je je geld in stopt. Dus een rapper gaat je leren over crypto🤦🏻‍♂️😂! Sinds wanneer hebben rappers kennis over crypto?? Dan moet je echt DOM zijn. Wat betreft PUMP AND DUMP dat gebeurt vaak genoeg bij GROTE erkende bedrijven, niks nieuws.

  4. Boef zit daar net of z'n ouders met de basisschool docent over hem praten 😂. Plus je bent wel echt op je achterhoofd gevallen als je financieel advies gaat accepteren van Soufian 🤷

  5. bullshit je moet gwn zelf bepalen of je dr in stapt en als je verliest tja dat is dan jou fout want met crypto kan je zeker geld maken maar mensen zien dat je dr rijk mee kan worden en gooien al hun geld dr in je bent gwn achterlijk als je je geld in iets zet waarvan je niks vanaf weet

  6. Boef, daar noem je ook een kansloos figuur eerste klas. Als je een paar centen op zo'n manier wil verdienen, dan ben je van een behoorlijk laag soort. Maar dat wisten we eigenlijk al van hem.

    Maar dat telefoongesprek…dus het is goed om mensen te bedonderen, omdat ze daar dan levenslessen uit kunnen trekken. Goeie beredenering man, wat een eencellig figuur!

  7. Er wordt constant voor gewaarschuwd, doe het niet. Als je dan toch greedy bent, luistert naar influencers, geen onderzoek en analyses doen en blind volgen als een schaap is dom en je eigen fout.

Reacties zijn gesloten.