is het KLAAR met BITCOIN (BTC)?? | BITCOIN update in 3 MINUTEN! | BTC CRASH?


Bitcoin (BTC) CRASH AANSTAANDE?

🔥Mijn trades volgen? Wordt VIP Trading Member:

Of:

Andere Exchange? Ik zou zeggen KIES VOOR BYBIT”
🥇 Bybit Aanmeld link en PROFITEER van 30 dagen FEE vrije limit order!

⚡Join de Daytrading Community:

———————————————-
✅ Trading VIP Pakket:

✅ Elliott wave cursus:

✅ Trading & Mindset – Leer traden als een PRO! :

———————————————-

Volg mij ook op:
💥TikTok:
💥Instagram:
💥Website:

Mijn naam is Elroy Heisterkamp en ik ben eigenaar en T.A. specialist bij Het Crypto Huis. Ben jij geïnteresseerd in cryptocurrencies, het leren lezen van de markt maar weet u niet hoe u moet beginnen? Neem dan gerust een kijkje op:

———————————————-

DISCLAIMER

Het Crypto Huis is opgericht voor educatieve doeleinden. Het handelen in Crypto valuta brengt risico’s met zich mee. Het Crypto Huis leert jou, door middel van online trainingen, YouTube video’s en het premium kanaal, hoe jij deze risico’s kunt verkleinen en jouw winsten vergroten. Te allen tijde geeft Het Crypto Huis GEEN financieel advies! Alle content die wij publiceren is voor educatieve doeleinden en je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je eigen handelen. Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen en raadpleeg voor advies altijd een erkend financieel adviseur.

7 gedachten over “is het KLAAR met BITCOIN (BTC)?? | BITCOIN update in 3 MINUTEN! | BTC CRASH?”

  1. Zeer interessant. Hopelijk kom ik uit me trade voor de dump.

  2. goede korte video. ik zit al short, hopelijk stijgt hij niet te ver door.

  3. Nou, BTC geeft misschien een potentieel prijsdump- of dalingssignaal, maar er is duidelijk een omkering om de hoek. De waarheid is dat slechts een paar mensen zoals de walvissen de mogelijke omkering zien .

  4. Het is klaar met btc o nee toch niet hierna is het klaar o nee toch niet het kan vriezen en het kan dooien mensen

  5. <Altijd goed om je doordachte en logische analyse te horen. Die kleine rally was nep! we gaan een krabmarkt binnen. Ik geef niet om bearish markt. Handel in een klein percentage van uw portefeuille in plaats van elke paar weken in en uit te gaan om de markt te timen 👌 de handel verliep soepel voor mij door Marcia Ann Bice (dat is haar handvat op alle sociale media) dagelijkse handelssignalen en tips te implementeren.

Reacties zijn gesloten.