IS BELEGGEN IN DE S&P 500 ETF NOG WEL SLIM (RISICO BESPREKEN)


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel BUX:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

Tijd om de S&P 500 ETF te bespreken

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik mensen op weghelpen in het beleggen. Of het nou beleggen is voor beginners of beginners met veel ervaring. Beleggen in aandelen zou ik bespreken maar het beleggen in goud en zilver komt ook ten sprake. Investeren in crypto zal ook behandeld worden. Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2020
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2020
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

16 gedachten over “IS BELEGGEN IN DE S&P 500 ETF NOG WEL SLIM (RISICO BESPREKEN)”

 1. Misschien interessant voor veel kijkers om eens een video te maken over de ETF Us wide moat (MOAT) van VanEck. Je bespreekt nu heel vaak dezelfde twee etf's en dat maakt de video wat voorspelbaar (maar wel goeed hoor….) De moat etf zijn allemaal Amerikaans bedrijven met een relatief lage koers winstverhouding en veel concurrentie voordeel. Zo loop je naar mijn mening het minste risco. De etf stijgt meestal ongeveer even hard mee als de S&P 500, maar bij een crash daalt de etf meestal stukken minder, waardoor je uiteindelijk hoger uitkomt. Warren Buffets manier van beleggen.

 2. Beste Focuss,
  Het grootste gedeelte van de VWRL ETF bestaat al uit Amerikaanse aandelen. Als je naast VWRL ook SP500 bezit dan is de balans in je ETF portfolio toch weg? Op die manier ligt de focus wel heel erg op Amerika i.p.v. op wereldwijde spreiding? Graag een reactie.

 3. Hey Focuss, zou je eens onderzoek willen doen naar een cyber securities ETF? Denk dat het heel interessant kan zijn voor de aankomende jaren.

 4. Hoi allemaal.
  Een vraagje:
  Komen Belgische beleggers ook in aanmerking voor de kernselectie bij De Giro? Bvb bij de aanschaf van de vwrl etf. Ik heb daar momenteel geen antwoord op.
  Merci voor een reactie.

 5. Hey Focus,
  Zou je misschien een video kunnen maken over een crypto ETF?

 6. Ik ben pas begonnen met beleggen en koop maandelijk één VWRL en één SP500. De spreiding ligt zo dus wel erg op de Amerikaanse markt, wat natuurlijk ook een grote markt is. Adviseer je om er bijvoorbeeld één in de twee maanden te kopen om wat meer spreiding te creëren op de lange termijn of zou je maandelijks van allebei eentje blijven kopen?

 7. Veilig investeren in crypto stablecoins waarbij je 20% APY rente per jaar krijgt? Of veel risco nemen en misschien 7% per jaar rente krijgen in s&p 500 die keihard omlaag kan crashen? Crypto is de toekomst. Het is veiliger om je geld in crypto te houden dan in aandelen.

 8. Hoi focuss,
  Het gemiddelde rendement is +- 8% maar voor hoelang kan je er nog van uitgaan dat dit zo doorgaat. Je zou toch denken dat er ooit een einde moet komen aan die stijging?

 9. Hey focuss, je geeft aan dat er acties zijn bij degiro en bux als men via jouw link registreert bij deze partijen, maar die acties gelden ook zonder jouw link. Ik snap de achterliggende gedachte maar het klinkt een beetje misleidend. Verder kijk ik nog steeds graag naar je video's.

 10. er zal periodiek ongetwijfeld een herweging plaatsvinden. Ik weet echter niet wanneer dit voor de S&P 500 is.

 11. Ik denk dat je die verdeling moet zien als een realistische afspiegeling van de consumptiemaatschappij: Je kunt je eigenlijk ook afvragen of het wenselijk is dat een bedrijf als apple of amazon zo’n groot marktaandeel heeft met schaalvoordelen zo groot dat er bijna geen sprake meer is van vrije markten, maar van een oligo-/monopolie. Anderzijds: deze bedrijven zijn zo kapitaalkrachtig dat de kans dat ze slinken niet zo groot is, waardoor je ook zou kunnen stellen dat dit juíst om die reden een veilige belegging is en onderdeel moet uitmaken van een conservatief portfolio (los of als onderdeel van een etf).

 12. S&p500 van vanguard of ishares? De prijzen van de ishares zijn lager dus misschien makkelijker om net een extra share te kunnen kopen bij een bepaalde hoeveelheid maandelijkse inleg?

 13. Hi Focuss, de afgelopen tijd heb je een aantal video's gemaakt over Desktop Metal. Nu staat dit aandeel op -27% in 1 maand. Echter zie ik geen groot nieuws over DM waardoor de koers mogelijk zou dalen. Zou je misschien een update video kunnen maken over waarom DM zo hard is geraakt de laatste tijd?

 14. Hey focus, hoe kan je makkelijk elke maand een vast bedrag aan aandelen kopen, terwijl je hele aandelen moet kopen?

 15. Hoi,

  Is het bij DEGiRO mogelijk om bijvoorbeeld een half aandeel te kopen van de S&P of all world?

  Groetjes

Reacties zijn gesloten.