INX brengt een bod uit op de activa van Voyager DigitalHandelsplatform INX heeft een bod uitgebracht voor een niet nader genoemd bedrag om de activa van crypto-makelaardij Voyager Digital te kopen.

In een aankondiging van 30 november zei INX dat het een niet-bindende intentieverklaring had gestuurd voor de activa van Voyager na de faillissementsaanvraag van het platform in juli. Volgens Shy Datika, CEO van INX, was het bod gericht op het bieden van “geloofwaardigheid, technologie en unieke regelgevende positionering” voor Voyager-gebruikers die op zoek zijn naar stabiliteit in een volatiele markt.

Voyager’s oorspronkelijke faillissementsaanvraag van de Southern District Court van New York suggereerde dat het bedrijf tussen $ 1 miljard en $ 10 miljard verschuldigd zou kunnen zijn aan meer dan 100.000 schuldeisers te midden van een bearmarkt en blootstelling aan Three Arrows Capital. In september won FTX US een bod van $ 1,4 miljard om de activa van Voyager te kopen, maar toen FTX Group zelf in november faillissement aanvroeg, lagen de fondsen opnieuw voor het oprapen.

Verwant: Voyager Digital zal zijn leidinggevenden niet aanklagen wegens incompetentie, maar zal een verzekering op hen claimen

Binance heeft naar verluidt een bod op de activa van Voyager overwogen, terwijl crypto-uitwisseling CrossTower een van de bedrijven was die een bod uitbracht voorafgaand aan de ondergang van FTX. Cointelegraph meldde op 13 november dat CrossTower had gewerkt aan een herzien bod na de faillissementsaanvraag van FTX Group. INX maakte in september geen deel uit van het biedingsproces.

Cointelegraph nam contact op met INX voor commentaar, maar ontving op het moment van publicatie geen reactie.

Plaats een reactie