INVESTEREN IN DOGECOIN? + NAAR $1 IN 2021? in 2022

laatste update: 09-2022


💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):

Het is tijd om mijn visie te delen over Dogecoin (DOGE).
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik mensen op weghelpen in het beleggen. Of het nou beleggen is voor beginners of beginners met veel ervaring. Beleggen in aandelen zou ik bespreken maar het beleggen in goud en zilver komt ook ten sprake. Investeren in crypto zal ook behandeld worden. Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#DOGE
#DOGECOIN
#VECHAIN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2020
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2020
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
doge
dogecoin

30 gedachten over “INVESTEREN IN DOGECOIN? + NAAR $1 IN 2021? in 2022”

 1. hoezo neem je doge niet serieus, the use case is dat het gels is. Inflationair geld, maar als de dollar en euro meer inflatie zullen hebben is doge een goede coin.

 2. Jeffrey, misschien leuk om een soort serie te maken van de aller goedkoopste altcoins van pak hem beet 10 video's en daarvan uit te zoeken welke altcoins de meeste potentie zouden kunnen hebben. Het is makkelijk om dingen die goed gaan te benoemen en video's over te maken maar ik denk dat het uiteindelijk de kunst is om een project te vinden onder de radar met heel veel potentie

 3. Focuss, verdiep je alsjeblieft in XRP. Ik heb je er nog nooit over gehoord maar je gaat echt de boot missen!

 4. Ik heb 2 maanden geleden 1000 euro ingelegd en heb nu 4036,41 euro winst. Het was gisteren (vrijdag 16 april) ca. 1000 euro meer…

 5. dit word gewoon een altcoin kanaal (niet dat ik het erg vind)

 6. Precies dat, focus, rendement of niet en blijft een domme coin 😂

 7. Ik heb dogecoin de afgelopen 3 jaar uitgelachen en zelfs toen elon met de tweet kwam moest ik erom lachen.. maar na de stijging de afgelopen week krab ik me tog wel even op me achterhoofd of het niet verstandig was geweest tog wat geld erin te stoppen toen de tijd😅

 8. Gisteren gekocht in de hype. Ondanks de daling ben ik toch benieuwd wat deze coin gaat doen op lange termijn. Hodl!

 9. Jammer dat je alleen maar hypecoins onderzoekt. Deze coins zijn al x20 gegaan en totaal oninteressant om nog maar een euro erin te stoppen. Kans dat je zwaar rekt gaat is 99%.

 10. Hartelijk dank voor een fijne uitleg, een die te begrijpen is 😉 ook een hele mooie rustige stem heb je .
  Ik ben maar een kleine investeerder , €100 hier €100 daar en so far so good
  Voor mij een extra spaarcentje ..heb ook doge coin blij mee

 11. Ik ben het helemaal eens met je video en uitleg ik heb donderdag de gok genomen met een kleine investering en heb deze op 190% kunnen afromen in 2 dagen en dit geld weer gebruikt voor de betrouwbare coins. Leuk dat je deze video maakt omdat er toch wel
  Een hoop mensen willen mee profiteren maar niet goed op de hoogte zijn.

 12. Heb zelf paar weken geleden €100 gestopt in zo’n 8 altcoins, waaronder DOGE. Nu maar ‘s kijken waar het me brengt. Die €800 kan ik wel missen en bij een mooi rendement pak ik gewoon direct de winst 👍🏼

 13. Mensen zijn dom dogecoin is gewoon lucht zit niks achter geen project niks echt hoe dom kunnen mensen zijn door deze te kopen

 14. Heb 10 euro erin gezet toen ze 5 cent waren paar dagen geleden waren ze te verkopen voor 60 euro had ik maar meer gekocht…

 15. Oh wauw, wat had ik me hier zo niet in verdiept. Bad case of fomo
  Thnx voor de video

 16. Yo focuss goeie video👌. kijk is naar gvt genesis vision mooi project, lage supply, zwaar ondergewaardeerde en al een werkend platform 💪

 17. Ben er gister uit gestapt 7k gepakt op Doge, inderdaad erg speelhal gehalte maar leuk voor erbij!

 18. Gisteren toen BTC ging dipen met de rest van de altcoin. Ging doge coin blijven stijgen

 19. Het kan geen grap zijn als ik nu op een molen zit + bedankt! Ik weet ook dat ik niet de enige ben. Zowel de ouders van mijn vrouw als de mijne zijn dat nu ook. Zoals ik voor hen heb geïnvesteerd! Gek om te denken dat een investering van 5000 dollar je miljonair zou kunnen maken, maar ik denk dat het zo gebeurt !!

 20. Heb het gekocht zojuist om te testen of het geld uberhaubt aankomt in de wallet en ja hoor!!! 22 dogecoin gekocht mag jij zeggen wat dat waard is wanneer je dit leest!!

Reacties zijn gesloten.