Interview Aurus Tokenized Edelmetalen – De missende link tussen crypto en fiat (ONDERTITELING AAN)


Vandaag zijn wij aangekomen in hartje Amsterdam voor een interview met Aurus. Dit is het project waar ik enige tijd geleden zo enthousiast over geschreven heb.

Het project heeft als doel de wereld van edelmetaal en DeFi samen te brengen door het tokenizen van edelmetalen. Dit wil zeggen het eigenaarschap van stukjes goud zilver en platina vastleggen op de blockchain middels smart contracts. Kevin en ik zijn beide enthousiast over dit project, omdat het de kans biedt om een deel van je portfolio veilig weg te zetten terwijl je er zelf controle over houdt.

Neem contact en koop AWX:
Meer over Aurus lezen:
Voor meer informatie omtrent het project of groter investeren bericht @Crypto_Kevin op Telegram.
Volg ook alles op Discord die ze afgelopen week gestart zijn. Daar worden ook leuke give aways gedaan:
➡️ Join discord: ⬅️
➡️ Twitter: ⬅️

Timestamps:
00:00 – Intro
01:35 – Begin interview
02:54 – Vanuit welke ambitie zijn jullie Aurus gestart?
04:13 – Hoe werkt tokenized edelmetaal?
05:27 – Wat is het doel van Aurus met tokenized edelmetaal
06:30 – Wat is remmitance?
07:50 – Het eerste doel van goud
08:20 – Wat is Aurus DeFi?
11:42 – Hoe zit het met Aurus Farming?
12:19 – Wat zijn de risico’s?
19:20 – Hoe is Aurus geëvolueerd?
21:53 – Waar kunnen de kijkers Aurus vinden?

Websites & Sponsors:
➡️ Voordeligste Nederlandse exchange: ⬅️
➡️ Automatisch Cryptocurrency traden: ⬅️
➡️ Onze Crypto Gids: ⬅️
➡️ Meer Bitcoin Nieuws: ⬅️
➡️ Nog niet genoeg? Vind hier nog meer info: ⬅️

Over mezelf:
Hoi iedereen, mijn naam is Kimmy! Alweer ruim twee jaar geleden kwam ik in aanraking met Crypto tijdens een vakantie in Malta. Door mijn interesse en het doel om te investeren, ben ik mij in het onderwerp gaan verdiepen. Dit heeft ertoe geleid dat ik dagelijks artikelen schrijf voor onze website, up-to-date ben met de laatste marktontwikkelingen en uitleg geef over verschillende onderwerpen in de vorm van handleidingen.
Mijn trading laat ik automatisch lopen via Satoshi Bot. Verder handel ik op mijn favoriete Crypto Beurs Bitvavo, omdat het een voordelige Nederlandse broker is die eenvoudig is in gebruik met een goede app!

Welkom in de wondere wereld van Crypto, NFT’s en de Metaverse. Via dit YouTube kanaal wil ik jullie op de hoogte houden van het nieuwste Crypto nieuws. Het Crypto universum is een verandert razendsnel dat je snel de prioriteiten uit het oog kunt verliezen. Via dit YouTube kanaal en de website, blijf jij op de hoogte van al het Bitcoin nieuws!

Wil je zelf ook investeren in Bitcoin? Neem dan zeker een kijkje bij Bitvavo, dit is mijn go-to platform om te investeren in Cryptocurrency. Je kan dan wel al Bitcoin kopen en verkopen maar de vraag van één miljoen is natuurlijk: “In welke Cryptomunt investeren 2022?” Met onze video’s proberen we jou meer inzicht en kennis te bieden zodat je dit zelf kunt analyseren en beslissen.

Verder bespreek ik ook NFT’s op dit kanaal. Ik hoor je al denken: “Wat is een NFT?”. Dit is de nieuwste hype in Crypto land waarbij NFT staat voor Non Fungible Token. We gaan dieper in op deze thema’s en wat de beste NFT projecten 2022 zijn in de toekomst!

Om af te sluiten nemen we ook nog de Metaverse mee. De Metaverse uitleg kan je terugvinden op onze website maar we gaan hier zeker op terugkomen in onze video’s aangezien dit wel één van de grootste revoluties kunnen worden van het Internet!

#aurus #crypto #cryptokimmy

6 gedachten over “Interview Aurus Tokenized Edelmetalen – De missende link tussen crypto en fiat (ONDERTITELING AAN)”

  1. Interessante video maar ik zou toch iets aan de audio ervan proberen te doen om het nog boeiender te maken ✌ Thanks voor de content 🙏

  2. Interesting interview on AURUS tokenized assets. Btw, the Aurus token called AurusX will soon be dropping on mexc and Im participating in a Kickstarter event on the cex to win AurusX token airdrop. Aurus tokens are easy to use, no advanced crypto expertise is needed, and anyone can access the tokens 24/7 via its network of distributors and mobile application in seconds.

Reacties zijn gesloten.