Interessante Altcoins van het Moment! | AVAX, DOGE, MATIC & SOL Analyse


Met de recente Politieke en Crypto Markt ontwikkelingen, heb ik 4 Altcoins uitgekozen die er goed bijliggen. Ontdek in deze video wat mijn Crypto Strategie is!

In deze video zal Stef 4 Altcoins van het moment behandelen. Deze zijn Solana, Avalanche, Dogecoin en Matic. Stef maakt een Crypto Analyse van deze interessante Altcoins en kijkt of deze tot de beste Crypto Altcoins 2022 zullen gaan behoren!
De analyses in deze video zijn SOL Analyse, AVAX Analyse, DOGE Crypto Analyse en MATIC Analyse. Doorheen de video zijn ik mijn inkoop targets meedelen dus kijk zeker de video tot het einde om ze alle mee te pakken!

Growing Capital is opgericht door Stef in 2017. Stef is een expert op het vlak van Crypto, NFT’s en Bitcoin.
Verscheidene malen per week deelt hij zijn visie op de Crypto markt in zijn video’s waarin hij een Crypto markt update geeft. Verder behandelt hij ook het laatste Crypto nieuws en BTC prijs 2022. Kortom, Stef is de ideale persoon om je op weg te helpen met het investeren in Cryptocurrency!

Voor diegene die nog een stap verder willen gaan en de ambitie hebben om een PROFESIONELE TRADER te worden, heeft Stef dan ook het platform Growing Capital opgericht. Hij beschrijft zijn platform en leerprogramma het liefste als volgt:
“Growing Capital is hét leerplatform voor zowel de beginnende als gevorderde trader waarin een goede Technische Analyse de basis is voor succesvolle trades en consistente winst.”

📈 Voor meer informatie:
👨‍🏫Tradeconfirm Leerprogramma:

Ben je op zoek naar de beste Crypto Exchange voor jou? Neem dan zeker een kijkje bij de onderstaande opties:

Bitvavo: (Nederlandse Exchange)
FTX: (Spot en Leverage Exchange)
Binance: (Grootste Exchange ter wereld)
Bybit: (één van de beste Leverage Exchanges)

👆 Deze links kan je gebruiken, je krijgt hiermee korting op je trading fees en in sommige gevallen een welkomstbonus. 👆

SOCIAL MEDIA:

Telegram:
Twitter:
Instagram:
Facebook:
Discord:

Zoals reeds beschreven hierboven, deelt Stef allerlei informatie omtrent Crypto op dit YouTube kanaal. Dit gaat van een algemene Crypto markt analyse tot het opstellen van zijn Bitcoin strategie en zelfs een videoreeks over de basis van Crypto technische analyse! Daarnaast behandelt Stef ook de laatste nieuwe onderwerpen en hypes van de Crypto wereld zoals NFT’s en de Metaverse!

Maar bovenal zijn deze video’s gericht op de basisvragen zoals: “Krijgen we een Bitcoin Bull markt 2022 of een Bitcoin Bear markt 2022?” of “Is de Bitcoin Crash 2022 het einde van de Bull Run en volgt een algemene Crypto markt crash?”. Om op deze vragen antwoord te kunnen bieden, zullen de Bitcoin markt analyse en Altcoin markt analyse steeds aanwezig zijn in Stef zijn video’s zodat jij weet wanneer Bitcoin kopen en verkopen!
Of we nu in een Bull of Bear markt zitten, het leren analyseren van de BTC markt zal ervoor zorgen dat je consistent winstgevend kan zijn.

Vergeet dus zeker niet te abonneren op het kanaal om altijd op de hoogte te blijven van de BTC 2022 ontwikkelingen en natuurlijk om een overzicht te krijgen welke Crypto’s interessant zijn voor Altcoin Season 2022. Zo behandelt Stef ook Ethereum ( ETH ), Litecoin ( LTC ), Chainlink ( LINK ), Polkadot ( DOT ), Thorchain ( RUNE ), Solana ( SOL ), Terra ( LUNA ), Cardano ( ADA ), Avalanche ( AVAX ), Tezos ( TZX ), Polygon ( MATIC ), 1INCH ( 1INCH ), Bitcoin Cash ( BCH ), BakerySwap ( BAKE ) en nog vele andere Crypto Altcoins!

Credits voor thumbnails aan de volgende artiesten in Freepik:
pikisuperstar, rawpixel.com en starline

Wil je zeker zijn om geen enkele Crypto markt update of Bitcoin analyse te moeten missen, abboneer je dan op dit kanaal via de volgende link:

DISCLAIMER:
Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee. Gebruik enkel gelden waarvan je je kunt permitteren deze te verliezen. Elke digitale valuta kan onderhevig zijn aan grote prijsschommelingen en kan zelfs waardeloos worden. Prijzen fluctueren ieder moment van de dag. Zorg ervoor dat je je bewust bent van de risico’s die het handelen in cryptocurrencies met zich meebrengt. We adviseren om informatie in te winnen bij een onpartijdig, competent persoon (of organisatie) voordat je start met handelen. Iedere persoonlijke, succesvolle trade of investering uit het verleden biedt op geen enkele manier garantie voor toekomstig succes.

2 gedachten over “Interessante Altcoins van het Moment! | AVAX, DOGE, MATIC & SOL Analyse”

  1. Bedankt voor de continue geweldige video's. Het feit is, NFT's, BTC is de toekomst van crypto en de vraag die de meeste mensen zichzelf stellen is: is dit het juiste moment om te investeren? Ik heb het gevoel dat degenen die de marktdynamiek zouden laten bepalen wanneer ze wel of niet moeten handelen, ofwel nieuw zijn in deze ruimte in het algemeen of waarschijnlijk gewoon naïef zijn, de wereld heeft veel slechtere tijden gekend dan deze, verlichte handelaren blijven goed gebruik maken van de dip en pomp zelfs door meer aandelen te verwerven voor handelssessies, zou ik zeggen dat er meer nadruk moet worden gelegd op handelen, omdat het veel winstgevender is dan vasthouden. De handel verliep soepel voor mij omdat ik meer dan 11,3 BTC kon verhogen toen ik begon met 2,5 BTC in slechts 5 weken na het implementeren van transacties met signalen en inzichten van Greg Kaplan. Ik zou jullie allemaal adviseren om je activa te verhandelen in plaats van vast te houden voor een toekomst waar je niet zeker van bent.. Je kunt Greg bereiken op ͲeIєɠɾαm @Kaplansignals .

Reacties zijn gesloten.