Institutionele partijen investeren in Bitcoin! | Evergrande wankelt | BTC Nieuws vandaag | #513


Volgens onderzoek van CoinShares krijgen institutionele investeerders weer trek in de cryptomarkt. Bakkt werkt samen met Google voor crypto-betalingen en ook in Nederland kan je terecht met je coins: de Score in Leidschendam test betalingen met bitcoin. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:05 Bakkt gaat samenwerken met Google
03:45 Nieuwste CoinShares rapport: instroom BTC enorm
06:00 Koop je jeans vanaf nu met crypto in NL
08:25 Evergrande mist wederom deadline, sector wankelt
10:18 Duurzame energie gaat ook in NL verloren
12:41 10 euro GRATIS crypto
13:30 Koerrrsen koerrrsen!
17:54 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

9 gedachten over “Institutionele partijen investeren in Bitcoin! | Evergrande wankelt | BTC Nieuws vandaag | #513”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Als je 0,0035 BTC voor een spijkerbroek overmaakt heb je 170 euro betaald. Ik vraag me af wie daar echt blij van wordt. De naaisters in Bangladesh waarschijnlijk niet.

  3. Gaan we weer omhoog. En hup de belchinees is er weer. Opzouten we gaan gewoon omhoog

Reacties zijn gesloten.