Inflatie januari 7,6% | Failliet Celsius opent opnames | Crypto nieuws vandaag | #809


De inflatie in januari is 7,6%. Daarnaast heeft het failliet crypto leenbedrijf Celsius gezegd dat het opnames opent voor een select aantal gebruikers. Wij hebben de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rij gezet! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:22 Failliette Celsius opent opnames van crypto voor sommige klanten
03:46 Ethereum lanceert nieuw testnet op weg naar grote Shanghai update
06:02 Enorme Duitse DekaBank gaat crypto aanbieden ana haar klanten
08:19 Justin Sun: China bezig met crypto-comeback
11:02 Inflatie NL in januari flink gedaald!
13:17 Koerrrsen koerrrsen!
16:20 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

11 gedachten over “Inflatie januari 7,6% | Failliet Celsius opent opnames | Crypto nieuws vandaag | #809”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Dat zijn positieve berichten voor de crypto-space! Vanavond nog even positief bericht van de FOMC en we kunnen gaan🚀🚀

  3. Wat hoop ik dat ik mijn 0.208535 bitcoin terug kan krijgen van Celsius! Dat zal betekenen dat ik eindelijk meer dan één hele bitcoin op mijn Ledger heb staan. Ik had de hoop eigenlijk al opgegeven dat ik het nooit meer terug zal krijgen. Hopelijk geven ze in dit geval geen valse hoop.

  4. Axel bedankt voor je up date van vandaag dat.1-2 voor koerse BITC.betekent nog wel prima denk ik wens je nog een hele mooi avond eet smakelijk en tot morgen groet ook aan Jari 😀💥🥂🍽

  5. Comencé a comerciar con la señora experta jennifer y obtengo una buena ganancia con su comercio Estoy muy sorprendido cuando ella lo cambia por mí y obtengo buenas ganancias Estoy aquí para contarles a todos sobre el comercio de jennifer experta Estoy muy agradecido

  6. Volgens mij gelden de komende opnames alleen voor mensen die een custody account hebben en niet het earn platform waar de meesten gebruik van maakten….😢 valse hoop dus, reken maar dat je nog niet eens helft terug gaat krijgen!

  7. Ik zal u voor altijd in het krijt staan mevrouw Chalian Shantae, u heeft mijn hele leven veranderd. Ik zal blijven prediken over uw naam zodat de wereld kan horen dat u mij met slechts een kleine investering van een enorme financiële schuld hebt gered. Heel erg bedankt Chalian Shantae

  8. Alsjeblieft, ik heb iemand nodig die me helpt bij het handelen of beleggen in crypto-maket, want ik ben het beu om te verliezen, ik heb mijn account twee keer opgeblazen en het is frustrerend.

Reacties zijn gesloten.