IBEX Mercado kondigt samenwerking aan met Grupo Salinas waardoor miljoenen Mexicaanse burgers bliksemsnel toegang krijgen
IBEX Mercado, een bitcoin Lightning-betalingsdienstverlener, heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met Grupo Salinas, een van de grootste bedrijfsconglomeraten in Mexico.

“Meer dan vier miljoen Mexicanen kunnen nu met bitcoin betalen voor hun kabel-, internet- en telefoondiensten”, zei IBEX’s CEO Jose Lemus op het podium toen hij de samenwerking aankondigde. “Met deze samenwerking openen we de deuren voor elk bitcoin- en Lightning-bedrijf en financieel technologiebedrijf dat gebruik wil maken van Lightning-technologie… [we will be] samen met Grupo Salinas nieuwe technologie uitrollen waarmee Mexicanen hun boodschappen kunnen betalen met bitcoin, elektronica en geld kunnen overmaken.” Lemus legde zijn opwinding over de aankondiging uit en zei dat dit het “topje van de ijsberg is van wat er in Mexico zal gebeuren”.

De samenwerking betekent een grote stap in de acceptatie van bitcoin en Lightning in Mexico. Daarnaast opent de integratie van Lightning-betalingen via IBEX met Total Play nieuwe mogelijkheden voor snelle en efficiënte transacties voor Total Play-klanten.

“De echte waarde van deze technologie zit niet in het op een andere manier betalen voor een kopje koffie”, zei Lemus. “In een wereld waarin we onze producten en diensten steeds verder digitaliseren, hebben we betere betalingstechnologie nodig… we hadden geen betalingstechnologie die goed genoeg was – maar nu wel, met Lightning.”

Integratie van bitcoin Lightning in de producten en diensten van Grupo Salinas via IBEX kan Mexico in de voorhoede van de digitale revolutie plaatsen en burgers een veilige, moderne en efficiënte betalingsmogelijkheid bieden.

Plaats een reactie