Huobi Token ziet $ 75 miljoen het platform verlaten in de afgelopen 24 uur


Huobi Token (HT) lijkt in een kwetsbare staat te verkeren, aangezien het doorgaat met het drama dat zich afspeelt binnen de Huobi cryptocurrency-uitwisseling.

Terwijl de crypto zijn handelsprijs de afgelopen 24 uur met 3,2% heeft verhoogd om op het moment van schrijven tegen $ 4,72 te handelen, volgens tracking van Coingeckoblijft het digitale activum worstelen om enkele van zijn recente verliezen terug te winnen.

In de afgelopen zeven en 14 dagen heeft HT respectievelijk 6,4% en 11,3% van zijn waarde verspild en staat op de rand van een nieuwe meltdown, zoals gesuggereerd door enkele van zijn technische indicatoren.

De altcoin bevond zich uiteindelijk in een oververkochte positie, waardoor hij vatbaarder werd voor een aanzienlijke prijsdaling die de komende dagen zou kunnen komen.

Terwijl Huobi een enorme uitstroom veroorzaakt, lijdt HT

DeFiLlama, een gedecentraliseerde financiële data-aggregator, deelde onlangs op Twitter dat Huobi Exchange de afgelopen 24 uur een enorme kapitaaluitstroom heeft meegemaakt voor een bedrag van meer dan $ 75 miljoen.

De informatieverstrekker dat is genoteerd dat het bedrijf op 15 december 2022 een kapitaalinstroom van meer dan $ 87 miljoen genoot.

De uitwisseling slaagde er echter niet in om dit soort prestaties vast te houden en verloor uiteindelijk meer dan $ 204 miljoen, inclusief de $ 75 miljoen die in de afgelopen 24 uur werd geregistreerd.

Een mogelijke reden voor deze opmerkelijke daling die ongetwijfeld Huobi Token heeft getroffen, is het feit dat er geruchten de ronde doen dat het bedrijf worstelt met zijn financiële operaties.

Ten eerste waren er onbevestigde berichten dat sommige leidinggevenden van het bedrijf een aantal van zijn werknemers dwongen om te worden gecompenseerd in cryptocurrencies.

HT total market cap at $720 million on the daily chart | Chart: TradingView.com

Bovendien meldde Reuters dat Huobi 20% van zijn werknemers zal schrappen. Volgens de verklaring van bedrijfsleider en TRON-oprichter Justin Sun ondergaat het bedrijf structurele aanpassingen.

Na een moeilijk 2022, waarin verschillende grote ondernemingen failliet gingen en de waarde van tokens zoals bitcoin kelderde, is Huobi het derde grote cryptobedrijf in evenveel dagen dat een inkrimping van het personeelsbestand aankondigt.

Op donderdag kondigde Silvergate, een op cryptocurrency gerichte Amerikaanse bank, aan dat het ongeveer 40% van haar personeel zal ontslaan, terwijl de digitale geldschieter Genesis bekendmaakte dat het 30% zou ontslaan.

Sun verdedigt Huobi, noemt geruchten FUD

Bij het aanpakken van het bovengenoemde materienoemde Sun – die pas vorig jaar onderdeel werd van Huobi – de volatiliteit en onzekerheid waar de crypto-ruimte bekend om staat.

Hij zei:

“Het is belangrijk om te erkennen dat de wereld van crypto soms vluchtig en onzeker kan zijn. Er zullen altijd ups en downs zijn, en het is gemakkelijk om verstrikt te raken in de angst, onzekerheid en twijfel (FUD) die daarmee gepaard kan gaan.

Sun voegde er ook aan toe dat het bedrijf zijn best doet om deze “afleidingen” niet te laten belemmeren om aan de behoeften en eisen van zijn gebruikers te voldoen.

-Uitgelichte afbeelding: Kiddco sanitairPlaats een reactie