HTC Vive Pro Review – Comfortabeler, scherper en veel duurder


Wie een leuke game-pc heeft staan en zijn eerste stappen in virtual reality wil zetten, heeft tegenwoordig behoorlijk wat keus. In de basis komen deze brillen overeen; ze kunnen je beweging in een ruimte tracken, werken met losse controllers en zitten met een of meer kabels aan de pc vast. Wat ze ook gemeen hebben, is het screendooreffect, een soort raster dat je in het beeld ziet, veroorzaakt door de lege ruimte tussen de pixels.

Een van de brillen waarbij het sde het meest opvalt, is HTC’s Vive. Daarom is het niet gek dat het juist HTC is dat als eerste van de grote fabrikanten met een tweede generatie van zijn headset komt: de HTC Vive Pro. In de afgelopen weken dompelden we ons dus weer eens onder in virtuele werelden, dit keer met de Vive Pro, om te kijken of HTC’s nieuwe bril genoeg vernieuwing brengt om de hoge prijs te rechtvaardigen.

Lees ook onze volledige review:

Abonneer je op ons YouTube-kanaal:

Meer Tweakers:
• Bekijk al onze video’s:
• Check onze playlists:
• Like ons op Facebook:
• Volg ons op Twitter:
• Volg ons op Instagram:
• Lees meer: t

8 gedachten over “HTC Vive Pro Review – Comfortabeler, scherper en veel duurder”

  1. Volgens mij is de windows mixed reality headset van samsung beter dan deze pro uit voering. Normaal vindt ik tweakers secuur echter deze review vindt ik toch wel wat minder.

  2. In 1992 hebben we 1500 gulden uitgegeven aan een soundblaster 2 met toen een van de eerdere CDROM drives. Dat waren normale prijzen toen. Elektronica is tegenwoordig eerder bizar goedkoop.

  3. Denk dat we nog een paar jaar moeten wachten voordat VR-brillen echt goed zijn. Het is leuk om eens te ervaren maar het zit nog in de kinderschoenen en ook het aanbod qua games bijvoorbeeld is erg mager.

  4. Deze review is zo slecht en biased.

    HTC vive pro is totaal niet comfortable, zwaar en onhandig. Het geld niet waard alleen voor de beeld kwaliteit.

  5. Heb htc vive werkt prima 609 pro 2000? Yep doei

  6. hij is nu al een stuk goedkoper (we zijn ook al een tijd verder :P)

Reacties zijn gesloten.