30 gedachten over “HTC One videoreview en unboxing (NL/BE)”

 1. Coolblue, hoe wil je apps naar je SD kaart zetten als er nog niet eens een SD kaart in de One kan…?

  @I vh, van de 32 GB is er zo'n 27 GB over voor gebruik. Dit is meer dan genoeg voor de apps als whatsapp, kik, instagram of wat je ook wilt. Als je niet zo zeer echt films op je telefoon wilt OPSLAAN (kijken en daarna verwijderen niet meegeteld) zal je het geheugen niet echt snel vol krijgen.

 2. Hoi Alex,

  Die test filmpjes zijn gemaakt met de preview versies van de HTC one.
  Bij release is al meteen een sense update gekomen die dit probleem heeft verholpen.

 3. Ik wilde dat zelf ook vragen op mijn galaxy s4 loopt het niet zo super hij hapert bij een botsing of bocht

 4. hallo coolblue bet veel mensen zeggen koop een clone lage prijs veel goeie specs en kwaliteit enz. is dit waar en welke clone zou ik kiezen de s4 of de note 2 op snelheid helderhheid scherm en games op te spelen en welke het meest op de echte lijkt dankuwel gr stefan

 5. hallo coolblue ik twijfel tussen de xperia z en the one wat ik wil weten is welke beter is in fotografie, gamen en welke telefoon ook updates krijg want ik had een sensation en die wordt niet meer geupdate boven 4.0 en ik vind dat wel minder.

 6. Hallo coolblue, mijn belangrijkste vraag is hoe lang doe je met de batterij bij normaal tot intensief gebruik. Momenteel heb ik een iphone 5 en daarbij red ik niet eens volledige dagen,, dan game ik niet eens. Wel gebruik ik veel whatsapp,facebook, en kijk regelmatig korte filmpjes op youtube. Daarnaast heb ik zelfs alles uitstaan qua locatievoorzieningen. Dit is mijn 2de iphone en beiden vertonen hetzelfde probleem, eigenlijk schandalig dat je een toestel niet ten volle kan benutten.

 7. Ze zouden er beter beats oortjes mee bijleveren 😀

 8. Ik heb via jullie tweede kansjes de HTC One gehaald maar hij reboot steeds randomly. als ik hem gewoon gebruik ofzo of zit te bellen start hij zomaar ineens opnieuw op. weten jullie een oplossing hiervoor en bij voorbaat als dank

 9. heey, khbe dit filmpje 2 dagen eens bekeken en gisteren was mijn iphone kapot :/ nouwja hij werkt wel nog maar ik was aan het fietsen en hij viel uit mijn zak heb hem terug gevonden maar scherm is helemaal gebarst, ik heb geen zin om hem te laten maken tis iphone 4 en ik heb eens zin in iets nieuw en ik denk dat de htc one mij wel intereseert. groetjes yannis

 10. Wat raden jullie me aan dit toestel of een samsung galaxy s4?

 11. Moet ik een HTC One of een Samsung Galaxy S4 halen,

  ik ga het toestel vooral gebruiken voor muziek luisteren, foto's maken en een beetje apps gebruiken? wat raden jullie mij aan?

  mvg.

 12. Hallo ik zou graag willen vragen als je dit toestel ook in België kunt bestellen op de nederlandse site en dan het toestel zonder probleem in België kunt gebruiken

  Ik zou dit willen doen omdat het toestel op de nederlandse site goedkoper is

 13. Had ik eindelijk dé telefoon gevonden (dacht ik), steken ze er een camera in van 4MP… Komaan HTC? zoekt verder

 14. welke mobiel raden jullie aan deze HTC one M7 of de samsung galaxy s3

Reacties zijn gesloten.