Hotelmedewerkster is Vol Ongeloof als ze een Hotelkamer Schoonmaakt en de Dekens Optilt


Net als ik heb je waarschijnlijk wel eens in een hotel gelogeerd. Meestal is het een fijne ervaring, met goede service, nette lakens, kleine shampooflesjes en wordt je kamer dagelijks schoongemaakt. Maar denk je wel eens aan de mensen die aan de andere kant van die ervaring staan, het personeel dat in het hotel werkt? Ik weet zeker dat je nog nooit een puinhoop van je hotelkamer gemaakt hebt, tenzij per ongeluk, maar sommige mensen maken er echt een zooitje van. En het zijn de schoonmakers van het hotel die het dan moeten opknappen. Dit verhaal gaat over een dienstmeisje van een hotel dat werkelijk alles al gezien heeft. Althans, dat dacht ze. Want op een dag tilt ze de dekens op van het bed in de kamer die ze moet schoonmaken en reageert ze vol ongeloof. Kijk maar eens wat ze ontdekte!

Bronnen:
Muziek: Bensounds/Youtube Library

Interessante Verhalen wilt door middel van waargebeurde verhalen educatie en entertainment naar Nederland brengen! We publiceren top 10, top 5, topnl en andere leuke verhalen. Heb jij een leuk idee voor een waargebeurd verhaal? Laat het dan weten in de comments!

Wij zijn geïnspireerd door onder andere minutevideosnl, enzoknol en detoptien. Abonneer zodat je geen verhaal van ons mist! Vergeet niet om op het belletje te klikken want dan krijg je een notificatie zodra we een nieuwe video publiceren!

30 gedachten over “Hotelmedewerkster is Vol Ongeloof als ze een Hotelkamer Schoonmaakt en de Dekens Optilt”

 1. Super van deze jonge jongens !! 👍🏻👍🏻👍🏻👌🏻👌🏻

 2. Dit waren de langste en meest vervelende 10 minuten ooit! Tjemig de Pemig, wat ben jij langdradig. En die monotone stem…

 3. Verschrikkelijk commentaar ,hij leest het zo voor ,afschuwelijk en ongeloofwaardoiig hierdoor.

 4. Toppie hoor, wanneer meer mensen om een ander dachten, zag de wereld er heel anders uit.
  Je krijgt er geen spijt van.
  Misschien heb jij ook nog eens hulp nodig.
  Gods zegen gewenst
  Hinke Dijkstra.

 5. Ik vind hotelbedden altijd veel te zacht 😂😂😂 maar dat is heel persoonlijk natuurlijk….

Reacties zijn gesloten.