Honkbalfans kunnen nu direct Bitcoin ontvangen na de meest opwindende plays van Perth HeatDankzij een nieuw Lightning-partnerschap kunnen Perth Heat-fans QR-codes scannen na gestolen honken en homeruns, waardoor ze onmiddellijk worden beloond met bitcoin.

De Perth Heat, het meest succesvolle honkbalteam van de Australian Baseball League, heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd die fans beloont in bitcoin elke keer dat een speler uit Perth Heat een honk steelt of een homerun slaat.

Door de samenwerking met Bitrefill, Wallet of Satoshi en IBEX kunnen fans “Sats stelen” door een QR-code te scannen die wordt weergegeven op de gamestream of op de socialemediakanalen van het team wanneer een speler een indrukwekkend spel speelt. Fans ontvangen hun beloning direct nadat ze de code hebben gescand met een Lightning-compatibele portemonnee, waarmee een nieuw fan-interactiesysteem wordt geïntroduceerd dat spannende momenten in games nog spannender maakt.

“We zijn verheugd om Stealing Sats te lanceren in samenwerking met Bitrefill, Wallet of Satoshi en IBEX”, zei Steven Nelkovski, CEO van Perth Heat, in een persbericht dat naar Bitcoin Magazine is gestuurd. “Dit is een innovatieve manier om met onze fans in contact te komen en hen iets nieuws en opwindends te bieden. We geloven dat dit programma de fanervaring verder zal verbeteren en onze spelers zal stimuleren om zichzelf te pushen om het beste uit zichzelf te halen op het veld.”

Het honkbalteam haalde de krantenkoppen in 2021 toen ze een Bitcoin-standaard adopteerden en Lightning integreerden, waarmee ze het eerste professionele sportteam werden dat dit deed. Daarna bewees de Heat hun wens om Bitcoin verder te integreren, door Lightning-services op grote schaal te introduceren in hun stadion- en fanervaringen. Het team kondigde vervolgens ‘sats4stats’ aan, een manier om de favoriete spelers van fans een boost te geven via het Lightning Network.

De nieuwste introductie van Stealing Sats is gewoon een andere innovatie voor het team dat Bitcoin en Lightning gebruikt.

Ry Sterling, bedrijfsontwikkeling bij IBEX, beschreef hoe ze een rol proberen te spelen in het revolutioneren van fanbetrokkenheid en zei: “Bij IBEX ligt onze focus op het verspreiden van innovatie via het Lightning-netwerk en met de leiding van Perth Heat hebben #stealingsats en #satsforstats geopend onze ogen gericht op een geheel nieuwe markt van wereldwijde fandom die we nog niet eerder hadden overwogen.

Chris Pavlesic, de Australië-manager van Bitrefill, zei: “Met Stealing Sats kunnen fans nu op een geheel nieuwe manier aan het spel deelnemen, en we zijn verheugd om te zien hoe dit zich in de loop van de tijd zal blijven ontwikkelen.”

Daniel Alexiuc, CEO van Wallet of Satoshi voegde eraan toe: “Het hele team van Wallet of Satoshi is erg enthousiast over het stelen van sats met Perth Heat… Het is zo’n innovatieve manier om aan te tonen dat Bitcoin gemakkelijk is en dat het voor iedereen is.”

Plaats een reactie