30 gedachten over “Hoeveel geld heb ik gemaakt met $1,000? – Crypto day traden”

 1. Je moet echt overal een TA maken man om overzicht te houden wat de markt doet op hogere time frames heeft me enorm geholpen

 2. Wat ik heb gemerkt is dat het btcusd perpetural contract (traden om je btc positie te vergroten) een stuk fijner is met positie grootte berekenen etc. Ook zou ik als ik jou was je tp1 en stoploss van te voren in de trade zetten en dan als je een positie hebt je tp2 erin zetten en je tp1 positie verkleinen. Zo kan je ook als je slaapt gevuld worden en tenminste winst nemen.

 3. Een cursus die ik zou aanraden is van chart champions zijn een van de beste traders in de wereld die een uitgebreide cursus ze hebben ook een youtube kanaal.

 4. als je die los pakt gaat het dan van het geld af wat je hebt geïnvesteerd in zon Trade of moet je naast de lost nog bij betalen?

 5. Respect voor hoe je deze video in elkaar hebt gezet en hoe je het traden als beginner laat zien ondanks je uren aan studie en leesmateriaal. Perfect boek daarvoor trouwens 😉 Ook de eerlijke uitkomst! Zelf ben ik een nu een aantal jaar fulltime trader en zie ik ook veel dingen waar ik ook tegenaan ben gelopen bij jou. Het gaat je lukken als je door zet! Een trader moet een hele grote en goede verliezer zijn voor je echt winst gaat maken. Zelf coach ik mensen die een betere trader willen worden. Als je het leuk vindt dat ik jou hier en daar een paar kleine tweaks & tips geef op je trades weet ik zeker dat je mijn ervaring en uren schermtijd goed kan gebruiken in je aankomende videos.

 6. Ik heb je nooit eerder gevolgd maar je crypto video’s zijn kk chill, geloof me bro ga zo door, gangster!’ Groetjes uit breda

 7. Meer traden op 4h en 1h, eerst keylevels aanduiden , bv weekly support en daily support en dan daarop spelen. Maakt niet uit hoe of wat altijd een stoploss zetten op 1/3 van je winst mogelijkheden.

 8. Heel leuk om te zien dat je van de sensei hebt geleerd bro maar een shout out naar waar je al deze kennis weg hebt is wel op zijn plaats broo TRADERS REALITY YOUTOUBE TOCH?

 9. Hoezo geen sl? Je bepaald vantevoren je Entry, sl en je tps. Entry is altijd limit net als tps, sl market als alles klaarstaat hoef je niet zelf te bepalen wanneer je uitstapt XD. En bereken je positie grootte..

 10. Snap niet hoe je die trainingen gevolgd kan hebben en vervolgens gaan traden zonder SL en TP's. Zo'n beetje les 1. Altijd een trade instappen met een plan, zodat emoties het nooit over kunnen nemen.

 11. Lol, wanneer je goed advies krijgt een comment verwijderen. Je status zakt direct naar het dieptepunt. Vooral blijven traden met je ego en geen advies willen oppakken. 😉

 12. Dope vid en een goeie mindset om gebruik te maken van je tijd in je revalidatie. Ik bewandel een vergelijkbare route wat betreft het leren. (niet de gebroken polsen lol)

  Heb je iets van telegram? Altijd goed om te netwerken met mensen die op dezelfde missie zijn.
  💪🏽Succes met het revalideren verder champ.

 13. Bruh, elke keer als ik deze video's kijk maak je verlies man… Hoe minder je weet des te meer winst je pakt, het kan misschien wat langer duren maar so be it.

 14. Dit filmpje was erg indrukwekkend! zeker een reality check voor meeste mensen die denken dat crypto traden quick money grab is. het is een skill die je moet leren en veel uren aan kwijt bent.

 15. Bro,

  Wanneer je 1000 eu heb als beginner is het zeer verstandig om te beginnen met 0,5% risk.

  Ook zou ik inplaats van 5 – 6 pairs 2-3 pairs traden dit houd je hoofd koel en zo hou je ook overzicht.

  Ik zou een limiet instellen van het aantal trades dat je neemt naar Max 2 per dag.

  En een min. winst van 2% en een Max. van 3%
  Dit lijkt miss saai maar 1 trade met 3% per week. Is al snel een mooie 100 – 150% per jaar.

  Maar omdat je niet al je geld eruit haalt en een x aantal bedrag elke keer terug stopt zul je door het compound effect een veel hogere procent aantal per jaar zien dan de 100 a 150%

  Zoals bij fietsen eerst met zei wieltjes en daarna het echte werk.

  Dit is precies wat ik nu heb gedaan en dit werkt perfect.

  Owja bro stop alsjeblieft met indicatoren echte traders gebruiken die shit niet en de big boys weten dat jij daar inkoopt waardoor de retail traders nooit zullen winnen.

  Zoals je mogelijk weet zie je na een bullish trend een consolidatie periode.
  Vaak zie je dat de prijs een beweging omlaag maakt en dit is precies wanneer de retail traders hun orders worden geraakt.
  Hierna zul je vaak zien dat de prijs uit het niks volledig de andere kant op gaat boven de consolidate dit is puur manipulatie van de markt.
  Hierna denken veel mensen KOPEN KOPEN KOPEN. Als die trade niet omlaag gaat moet die wel omhoog gaan.
  Dit is het moment dat de retail traders revenge gaan traden. De big boys weten nu dat er veel stop orders weer onder de consolidatie zitten.
  Ze zullen de prijs met hun vermogen dan weet omlaag drukken onder de consolidatie.
  Hierna krijg je een retest en dan gaat die.
  (Ik praat nu vooral over forex)

  Wanneer je meer tips ofso nodig heb of je wil beginnen met fx ik ben geen verkoper ofso maar miss kan ik je wat tips geven.

Reacties zijn gesloten.