Hoe XRP zal presteren in november


XRP wist op 10 oktober $ 0,53 te bereiken, maar kon die positie niet vasthouden omdat de crypto de komende dagen daalde.

De door Ripple Labs gecreëerde altcoin slaagde er niet in om te profiteren van de mini-rally van de cryptomarkt op 25 oktober om die specifieke prijszone opnieuw te bezoeken, omdat het moeite had om Dogecoin, Solana, Cardano en zelfs Shiba Inu bij te houden door in die tijd aanzienlijke winsten te behalen.

De afgelopen dagen begon de cryptocurrency echter zijn grafieken in het groen omdat het opmerkelijke oplevingen registreerde.

Op het moment van schrijven, volgens tracking van Coingeckohet digitale actief wordt verhandeld tegen $ 0,49 en is de afgelopen 24 uur met bijna 7% gestegen.

In de afgelopen zeven dagen is XRP erin geslaagd om met 4,6% te groeien en in de afgelopen twee weken met 7,3%.

XRP zal bullish zijn als beren niet ingrijpen

Een blik op zijn daggrafieken geeft aan dat de digitale munt erin is geslaagd voldoende ruimte te creëren om de komende dagen verder omhoog te gaan. Dat wil zeggen, als beren het momentum van XRP niet verpesten.

Een van de goede tekenen voor het activum is dat het zijn 200-daags voortschrijdend gemiddelde kon overtreffen, wat een relatief sterke prestatie bevestigt tijdens de volgende sessies.

Afbeelding: Watcher Guru

Als de crypto erin slaagt in die specifieke regio te blijven, zal er waarschijnlijk een rally op korte termijn komen, aangezien kopers zullen proberen het niveau van $ 0,53 opnieuw te testen dat het activum sinds 10 oktober niet heeft kunnen bereiken.

Als het testen succesvol is, geeft het XRP-prijspatroon aan dat er meer opwaartse schommelingen kunnen optreden voor de digitale munt.

Als de cruciale positie van het voortschrijdend gemiddelde echter niet wordt vastgehouden, kan de verkoopdruk gaan ingrijpen in de rally en uiteindelijk de XRP terugbrengen naar $ 0,44.

Samenvattend, de cryptocurrency kijkt naar $ 0,53 en $ 0,44 als zijn onmiddellijke bestemming, aangezien deze een zeer volatiele toestand binnengaat.

Ripple nog steeds in juridische strijd met SEC

Sinds 2020 zijn de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) en Ripple in een juridische strijd met elkaar verwikkeld waarvan de directe gemeenschap van de crypto verwacht dat deze binnenkort zal eindigen.

18 november 2022 zal stoutmoedig worden gemarkeerd op de kalender van de twee partijen, aangezien het de datum is waarop de beslissing voor Ripple’s verzoek om kort geding zal klaar zijn.

John Deaton, een adviseur van het bedrijf voor het juridische geschil, zei dat de antwoordbrieven op 15 november zullen worden vrijgegeven en dat gecensureerde openbare exemplaren hiervan op 21 november beschikbaar zullen zijn.

Hoewel er speculaties zijn dat de definitieve beslissing over de rechtszaak nog enige tijd zal duren, kijken XRP-investeerders en leden van de gemeenschap uit naar een afsluiting van de rechtszaak die de voortgang van de crypto-activa sterk heeft beïnvloed.

XRPUSD trading at $0.4942 on the weekly chart | Featured image from Fox Business, Chart: TradingView.com

Plaats een reactie