10 gedachten over “Hoe werkt tradingview.com en wat is MACD en RSI”

 1. Lekker duidelijk. Dank. Zou je iets meer in kunnen gaan op de vraag welk tijdframe je hier gebruikt en waarom? Wellicht switch je tussen tijdframes en hoe bepaal je vanuit welktijdframe jouw koop of verkooppunt?
  Alvast bedankt.

 2. Waar kan ik jullie telegram vinden? Btw dankjewel voor de tutorial!

 3. Hallo Kevin
  Bedankt voor de uitleg maar ik heb een vraagje, ik heb gedaan wat jij ons net uitlegde boven bij een kruising gaan verkopen 1000 dollar maar ik begon gelijk met 400 dollar in de min en moest gelijk mijn positie verhogen door meer geld te storten want stond gelijk 44% in de mijn.
  Kan jij dat een uitleggen hoe dat in elkaar zit , gelukkig was het een Demo account

  Bedankt

 4. hallo, ik ben een jonge en net beginnende inversteerder alleen ik heb een goed beeld bij de crypto markt alleen en ben klaar om te beginnen met trade alleen weet niet zo goed waar ik bepaalde coins kan inkopen en hoe ze te verkopen, kan je hier uitleg voor geven?

Reacties zijn gesloten.