Hoe werkt Bybit? | Uitleg Verschillende Ordertypes


Hoe werkt Bybit? | Uitleg Verschillende Ordertypes

Traden op Bybit: [voor regelmatige acties & giveaways]

Welkom bij DoopieCash! Het beste investering en trading platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden & investeren: Van Crypto tot Commodities en van Futures tot reguliere Aandelen.

🔥

🔥(Gratis) Cursus / Leerprogramma:

___________________________________________________________________

Social Media:
Youtube:
Twitter:
Instagram:
Facebook:

🔥Discord:

📧Vragen: info@doopiecash.nl
___________________________________________________________________

Disclaimer:
Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van Doopie Cash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde.
Er kunnen geen rechten worden ontrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoud Doopie Cash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#bitcoin #bybit #doopiecash

30 gedachten over “Hoe werkt Bybit? | Uitleg Verschillende Ordertypes”

 1. Hebben jullie ergens al een video waar het verschil tussen cross margin en isolated margin on wordt uitgelegd? Thanks mannen!

 2. Leuk naslagwerk, ik heb er al drie keer opnieuw nagekeken.

 3. Goede video! Maar toch een vraagje. Dus als ik met 100euro in ga en ik speel met 100x leverage en ik verlies het dan is het alleen die 100euro die weggaat? Of heb ik dan nog een hoge schuld aan Bybit?

 4. Ik heb jullie Bybit linkie gebruikt, keep up tha good work 🙂

 5. Wat gebeurd er als je tijdens de trade de leverage veranderd in 25x ipv 10x?

 6. Even een vraag……bij het nemen van 50% winst op een 1000 long, order ik 500 short…….wat als die 1000 long een 10X is……moet ik dan ook 10X short…..lijkt me wel maar kan het niet onderbouwen. Anybody?

 7. joo nice wel nog een vraagje, als ik 10x leverage heb en ik ga 5 procent in de profit, dan heb ik 50% profit toch? maar als ik 5 procent verlies heb word dat dan ook 50% verlies?

 8. Sorry maar zo onvolledig en nog vaag voor beginner. Maar paar dingetjes duidelijker doordat ik al een andere tutorial erover had bekeken. Wel leuk weer even Rotterdams te horen. 😉

 9. Dat vinkje reduce only, vink ik die aan bij de order waar ik positie neem of vink ik dat aan bij de TP's die ik plaats? 😁

 10. Beste Doopiecash, kan je alleen traden met BTC ETH XRP EOS, of kun jij met je euro's ook andere altcoins kopen bijvoorbeeld vechain of cardano?

 11. Zit er een tijd limiet op mijn leverage trade of stopt de trade alleen bij liquidation, of wanneer ik de trade stop? Misschien een stomme vraag maar ik ken het zo nergens vinden

 12. Thanks Gens. Wel ff een vraag. Wellicht zien jullie deze post nog. Long tegen Short. Je opent een long maar tegenover gesteld een short.?. Dus je hebt je trade's geplaats met daarin Tp's en je SL. Maar op je Tp's long zet je dus tegenover gesteld Tp's short?

 13. Na een tijdje besloten om toch bybit te gebruiken met een kleine positie! Bedankt mannen

 14. Goed uitgelegd mannen, video even opgezocht om te kijken hoe het nou precies in elkaar steekt dat bybit 😉

 15. Ik begrijp de triggerprijs nog niet helemaal. Bij het instellen van een limitorder wordt deze toch op die prijs gevuld? Waarom dan een trigger? Ik zie deze nog niet.

 16. Bij bybit zie ik tegenwoordig geen reduce only. Is dit voortaan standaard?

 17. Ik heb een bybit account aangemaakt en Ik heb bij bybit 5 dollar bonus geclaimd maar ik kan hem nergens terug vinden , kan iemand mij helpen

 18. bedankt hier heb ik veel aan!
  alleen bij usdt perpetual staat geen reduce only ,maar bij inverse perpetual wel…. wat mis ik

 19. Als je wint dan krijg je veel minder dan wanneer je verliest. Stel je trade met FTM en wint met 0,5 cent verschil dan krijg je iets van 1.7%, als je 0.5cent verliest dan verlies je tussen 3,5 tot 5%. Gewoon kut dus. Klote fees

 20. Beste Chris en Berry,
  ik heb een vraag met betrekking tot de reduce-only functie.
  in de situatie waarin ik net als in het door jullie geschetste voorbeeld een long order plaats op een lager prijspunt dan het actuele prijspunt en daar een aantal tp's (shorts met een reduce-only vinkje) tegenover wil zetten, dan krijg de volgende melding: invalid reduce only order. order may increase position size. wat doe ik verkeerd?

 21. Hebben jullie ook een video over de Funding strategieën die jullie toepassen op Bybit ? Thanks goede video

 22. Ik heb me net aangemeld bij ByBit, maar mijn scherm ziet er anders uit…

Reacties zijn gesloten.