HOE VERDIEN je GELD met ALTCOINS? | ALTSEASON #2

laatste update: 06-2022


Vorige week begonnen we onze serie over altcoins, vandaag duiken we nog dieper in deze cryptische wereld. We bezoeken bekende YouTubers die in de altcoins zitten en we leren dat iedereen zijn eigen kijk erop heeft…

Wil jij ook investeren in crypto? Krijg nu €10 GRATIS via de BLOX app!
💰 BLOX:

ONS NIEUWE KANAAL! 💰
WTFinance:

🔷 Kwebbelkop: @Kwebbelkop
🔷 Harm: @Harm

Check hier onze SOCIALS!
🔷 TIKTOK:
🔷 SNAPCHAT:
🔷 INSTAGRAM:

🔷 INSTAGRAM DAY1 World Of Cars:
🔷 INSTAGRAM JAY-JAY:

Scoor hier jouw favoriete DAY1 items:
🔷

Kom jij ook naar hét auto event van het jaar?
🔷 Koop jouw tickets nu via

Shop nu jouw favoriete auto parfum of doping-vrije voedingssupplementen hier:
🔷 The Car Parfum:
🔷 XONE:

Shout-out naar het team achter de schermen:
🔷 Camera:
🔷 Edit:
🔷 Animatie/design:

ENJOY, LIKE & SUBSCRIBE! #DAY1

Elke dag is een nieuwe kans om beter te worden dan dat je gister was, om meer uit het leven te halen en de mensen om je heen te inspireren. DAY1 staat voor de kans die zich iedere dag voordoet om alles uit jouw dag te halen. Hard werken, nooit opgeven en genieten van jouw succes. Vandaag is de dag om te laten zien dat niets onmogelijk is!

30 gedachten over “HOE VERDIEN je GELD met ALTCOINS? | ALTSEASON #2”

  1. Die kwebbelkop doet alsof hij een of andere geniale entrepreneur/Elon Musk is maar hij heeft z'n geld verdient door te schreeuwen tijdens het spelen van gta 24/7, lol.

  2. En niemand die het heeft over pulsechain en pulsex een fork van Eth en een fork van uniswap deze twee coins gaan een heleboel mensen heel rijk maken bovendien krijg je door middel van een snapshot de grootste airdrop in crypto historie allll je ja allll je eth coins krijg je op de pulsechain gratis en voor niks of ze een wasdde krijgen is een ander verhaal maar die kans is heel groot ja zelfs al je nfts heb je straks dubbel hoezo denk je dan nou door de fork zelfde chain zelfde ticker enz enz blijf niet achter wees niet die pizza guy koop vanaf 15 mei als de sodemieter pls en plsx

  3. deze man verdient dus alleen geld met traden als de markt omhoog gaat? dit kan iedereen toch😂

  4. jeeezus wat een retail trader ie harm hahahah, goed dat dat wel werkt voor hem. hoop dat ie ook wat weet over smartmoney traden

  5. Mijn leven is geweldig geweest en ik kan me niet voorstellen hoe het zou zijn zonder btc-investering, nu ben ik comfortabel met wat ik heb en er komt nog meer, ik ben God de Almachtige echt dankbaar.

  6. Als jullie de andere kant van altcoins willen laten zien dan zou een item over Luna/UST wel interessant zijn.

  7. Hij zou MATIC gekocht hebben en nu met 80% verlies zitten en DOT gekocht hebben en nu met 15% ( 45% geweest ) verlies zitten. En daarom hodl je gewoon BTC en probeer je geen markets te timen.

  8. Jammer dat er redelijk veel tijd tussen filmen en upload zit. Huidige stand van beurs en crypto zou veel interresanter zijn om te bespreken (hoe om te gaan met slechte tijden etc.)

  9. Altijd een beetje Bitcoin vast houden. Niet zo zeer voor winst. Maar de wereld kan snel veranderen en je moet ondertussen weten hoe dit werkt en voelt. En als tweede is het een bijzonder betaalmiddel. Je weet nooit wanneer dat een noodzaak wordt om te hebben.

  10. Ik vind het erg jammer hoe vaak het woord gokken wordt gebruikt in deze serie. Ik snap dat jullie de kijkers willen waarschuwen dat er ook negatieven kante zitten aan crypto, maar om het gokken te noemen is gewoon een leugen. Er zijn zoveel aspecten waar je naar kan kijken in een chart dat je hele goede schatting kunt maken waar de koers heen gaat in plaats van achter een tafel zitten en hopen dat het balletje op rood valt.

Reacties zijn gesloten.