Hoe Manage Je Een Crypto Portfolio!


Offical partners:
🏆 BYBIT (tot $4000 Bonus):
🏆 Bitvavo (€1000 gratis handelskosten*):

___________________________________________________________________

Check hier onze Trading Leerprogramma’s :
🔶(Gratis) Cursus:
🔶Swingtraden:
🔶Daytraden:
🔶Platinum club:

Social Media:
🔶Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

*Geldig voor de eerste 7 dagen na aanmelding

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen. Hoe Manage Je Een Crypto Portfolio!

In deze video gaan we het hebben over het managen van een crypto portfolio.
Zowel voor beginners als mensen die al veel coins in hun portfolio hebben staan, raken soms kwijt hoe ze het moeten managen.
In deze video leggen we jullie uit hoe wij dat doen.

___________________________________________________________________

Welkom bij DoopieCash!
Het beste investering en trading platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden Beleggen & Investeren: Van Bitcoin tot Commodities en van Futures tot reguliere Aandelen.

Check hier onze Trading Leerprogramma’s :
🔶
🔶(Gratis) Cursus / Leerprogramma:

Social Media:
🔶Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:
___________________________________________________________________

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Crypto #Bitcoin #Doopiecash

19 gedachten over “Hoe Manage Je Een Crypto Portfolio!”

 1. Mannen weer bedankt voor jullie duidelijke uitleg. Ben een lange termijn holder heb hier veel aan . Afgelopen top er niks uit gehaald achteraf heel dom. Volgen de keer beter opletten

 2. koop lekker rustig bij, btc, eth en rustig blijven zitten!

 3. Wanneer hebben jullie die video opgenomen? Gala +650% ik heb een klein plukje daarvan zie ik niet in porto.

 4. Ik heb gehoord dat ook veel mensen op de bodem investeren in zeg maar de solide projecten. Zodat je zeker weet dat dat in ieder geval ook een lange bearmarket overleeft. En dan later pas investeert in kleinere alts als de markt weer rijzende is omdat bij een begin rijzende markt vaak de bitcoin dominantie hoger is als die van de alts. Dus je kunt wachten met de aankoop van kleine alts totdat de bitcoin dominantie daalt en er geld uit vloeit naar Etherium en daarna naar de andere alts. Ik dacht daar zit wel wat in.

 5. geen nieuwe informatie voor mij. wel klasse video mannen

 6. Dat jullie nogsteeds ETH steunen. History kan op dit moment echt de pot op. ETH is langzaam duur en kansloos. Andere projecten zijn veel beter en bewijzen zich veel sterker. Ook al zijn ze het altcoins eth is nu ook een altcoin….

 7. Kryptowährungen und NFTs werden das Bankensystem in naher Zukunft überlisten und als globales Fiat dienen. Ich mache bereits 85 % Gewinn aus meiner aktuellen Investition, alles dank Frau Elsie George

 8. goede video heren, hoop dat jullie nog een x een 2.0 maken. Daarin dan uitgelegd hoeveel je in coin X stopt en welk bedrag per portfoliostack

 9. Fijne video, ik combineer een excelsheet van mijn crypto portfolio met de doopie cash wat ben ik waard sheet.

  Elle eerste week van de maand een check, plus tradingview notities bij houden is een gouden combi!

  Dankzij Chris en Berry is deze voor mij eerste bearmarkt iets rustiger en zoek ik juist naar extra koop momenten voor m'n portfolio.

  Ga zo door boys!

 10. Ik ben altijd zeer defensief met enige vorm van risico. Heb 10-coins die allemaal in de top 15 zitten en btc en eth zijn een 90% in mijn porto. Heb alleen over het jaar mijn btc percentage uitgebreid en mijn eth verkleind. Mijn eth was eerst een 50% van het geheel. Nu is mijn btc een 50% geworden en verdubbeld in positie.

 11. Cryptocurrency en aandelenhandel is een zeer gecompliceerd proces.

Reacties zijn gesloten.