HOE KOOP JE BITCOIN MET EURO’S | LITEBIT EDITIE

laatste update: 08-2022


In deze video gaan we je in minder dan 10 minuten leren, hoe jij Bitcoin(s) kunt kopen met jouw euro’s via het Litebit platform!

Neem een kijkje op het Litebit platform:

Bitcoin “kluizen”: (Hardware wallets)

Ledger wallet:

Trezor wallet:

Als je na het kijken van deze video nog vragen hebt, kun je die stellen in de comments onder onze video, of een berichtje sturen op onze website of een van onze social media pagina’s!

Website:

Twitter:

Instagram:

Tiktok:

Facebook:

Over Forallcrypto:
Forallcrypto is opgericht om nieuwkomers en ervaren handelaars in de cryptomarkt te begeleiden.

Forallcrypto maakt video’s over alles wat met Cryptocurrency te maken heeft, hierbij kun je denken aan onderwerpen als: Hoe koop je Bitcoin, hoe verhandel je je Bitcoin en hoe handel je in Alternatieve munten, beter bekend als Altcoins. Forallcrypto probeert alle onderwerpen de revue te laten passeren, mocht er nog iets zijn wat jij niet terug hebt gezien laat het ons dan gerust weten via de comments onder een van onze video’s!

Wij geloven in de fundamenten achter Bitcoin en Blockchain en deze proberen wij begrijpelijk te maken voor de gemiddelde Nederlander!

We delen geen financieel advies, onze video’s zijn bedoelt om mensen te informeren en te vermaken!
Links

9 gedachten over “HOE KOOP JE BITCOIN MET EURO’S | LITEBIT EDITIE”

  1. Litebit vraagt belachelijk hoge fees. Dus misschien verstandig om Binance of Kraken te pakken. Vandaar dat ze ook maar 1 miljoen 24h volume hebben wat gewoon enrom laag is. Geen enkel whale koopt daar. Alsnog thumbs up voor de goede uitleg en het gebruik van de brave browser :p.

Reacties zijn gesloten.