HOE KOOP IK CRYPTO? PORTFOLIO OPBOUWEN VIA COINMERCE | Financiën & Zo


Vaak krijg ik de vraag: ”Hoe begin ik met crypto en waar kan ik crypto aanschaffen”?
In deze video ga ik het jullie allemaal uitleggen, ik laat namelijk zien hoe jij zelf een cryptoportfolio kunt opbouwen. Dit doen we allemaal via Coinmerce, een Nederlands cryptocurreny handelsplatform.

We gaan het onder andere hebben over het registeren en verifiëren van je account, maar daarnaast laat ik ook direct zien hoe je daadwerkelijk crypto aanschaft. Zelf heb ik een cryptomunt aangeschaft waar ik erg veel vertrouwen in heb. Ben je benieuwd welke en waarom ik vertrouwen in deze munt heb? Kijk dan snel de video!

COINMERCE REFERRAL: coinmerce.io/r/cWvXOC14vF

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

📧 Zakelijk contact: contact.financienenzo@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Volg mij op de volgende kanalen!
Discord:
Instagram:
Twitter:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DISCLAIMER: Ik ben geen professioneel adviseur en accepteer dan ook geen verantwoordelijkheid voor enige schade geleden door opvolgen van advies of navolgen van informatie op dit kanaal. De informatie op deze site is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

#Crypto #Bitcoin #Coinmerce

TAGS:
Financiën en zo
Financiën & zo
Financiën
Finance
Aandelen
Beginnen met aandelen
Beleggen
Investeren
Investeren in aandelen
Vermogen
Passief inkomen
Geld naast je baan
Financieel onafhankelijk
Aandelen 2021
Beleggen 2021
Strategieën
Statistiek
Crypto
Cryptocurrency
Bitcoin kopen
Hoe kan ik crypto kopen
Bitcoin
Ethereum
Coinmerce
Starten met crypto
Wat is crypto
Welke crypto kopen in 2021

22 gedachten over “HOE KOOP IK CRYPTO? PORTFOLIO OPBOUWEN VIA COINMERCE | Financiën & Zo”

 1. Precies de video waar ik naar op zoek was! Wist niet waar ik moest beginnen, maar dit maakt veel duidelijk.

 2. Goeie video. Sowieso verstandig om voor de diversiteit te beleggen in Crypto!

 3. Kan je een video maken over trust wallet wat er positief en negatief aan is enzo
  Ps Leerrijke video 🙂

 4. Ik gebruik zelf Binance maar dit ziet er ook prima uit!

 5. Toffe video! Heb ook gesubd. Voel je vrij om ook mijn video's over beleggen in crypto en aandelen te bekijken.

 6. Heb gelikt en geabonneerd! Ik wacht ol je volgende video. Ik ben ook een beetje bezig met crypto. Wat vind je van ICX?

 7. gezeik met deze broker. problemen met verkopen tijdens een bull markt

 8. Is staking ook mogelijk op coinmerce?? Leerrijke video👍

 9. En wat doe je dan als je die coin in je wallet hebt zitten?

Reacties zijn gesloten.