Hoe installeer je Ledger nano S + hoe koop je Ripple, Litecoins, Bitcoins Handleiding


Methode 1.2 Handleiding Hoe installeer je, je Ledger nano S + hoe koop je cryptomunten o.a litecoins, Ripple, Bitcoins en stort je deze op je Ledger.
Uitgebreide handleiding + tips.
Ps: Als je een ledger hebt, hoef je niet jezelf in te schrijven op gatehub dat is voor als je geen ledger hebt of dat je een online ripple wallet hebt. Stel dat je, je ledger en je publiekey niet bij de hand hebt dan is het handig als je dan ripples kan versturen of verkopen via gatehub je online wallet

registreer je nu op 4

24 gedachten over “Hoe installeer je Ledger nano S + hoe koop je Ripple, Litecoins, Bitcoins Handleiding”

 1. Leuk cryptofielletje, denk dat ik wat bitchcontjes ga aanschaffen nu .

 2. weet niet hoe ik hier terecht ben gekomen, maar goed hier te zijn, succes met je YouTube reis =)

 3. Leuke video, ik hem vandaag unboxen ๐Ÿ˜€๐Ÿ‘๐Ÿป

 4. Hallo Dileila. In je video zie je je litecoins berekend in dollars.
  Kun je deze ook naar euro,s krijgen

 5. Het lukt mij echt niet…Ik probeer een Gatehub account aan te maken maar dat is niet gelukt. Met drie verschillende email-adressen en diverse browsers (Chrome, Mozilla). Ik krijg de melding dat het email adres al in gebruik is…Dat lijkt me sterk want ik heb zojuist een email adres aangemaakt. Als ik het wachtwoord wil wijzigen wordt er naar mijn recovery key gevraagd. Die heb ik niet gehad en zit ook niet in mijn e-mail. Na sign up (email adres, wachtwoord, captcha en voorwaarden) loopt hij vast en doet hij het niet. Wat kan ik het beste doen?

 6. ripple heeft een vast adres in ledger. die kan je gewoon in de aankoop gebruiken. gaat dus direct van de ideal betaling naar de ledger. doge veranderd bij elke transactie. ๐Ÿ˜‰

 7. Allereerst super gaaf dat je deze video's maakt. Verder … Als ik naar Settings in mijn Ledger Nano S ga, waar vind ik dan Browser Support? Ik zie alleen Display, Security, Device, Assistance en Quit App.

 8. Leuke video . Installatie van Xrp en Xlm is gelukt en heb alle coins vanuit Kraken naar de Leger nano S overgezet. Indien je deze dan terug l verkopen kan je deze dan ook terug overzetten naar Kraken . Bestaat hier ook een video van ???

 9. Hi, zou je een video kunnen maken van dit maar dan rechtstreeks op de ledger zonder tussenstap?

 10. Mooie Iceberg ๐Ÿ˜‰

  Ik begin volgende maand aan mijn Ledger. Als ik vragen heb ben jij de eerste wie ik om raad vraag haha. Heb denk ik ook wel paar leuke tips voor jou wat crypto betreft.

 11. De crypto ruimte is gevuld met veel controverses in de afgelopen tijd te wijten aan de val van de prijs in crypto, en het is het maken van een heleboel mensen vraag bitcoins en hebben veel gezien van de opmerking waar mensen bellen bitcoin scam. Het feit is dat bitcoin is nog steeds zeer winstgevend ondanks het huidige nieuws rond deze cryptocurrency. Ik heb eerst geprobeerd mijn handen op bitcoin enkele jaren terug, en ik maakte een heel veel winst tijdens de stier lopen, mijn vreugde verandert snel wanneer de waarde begon weer te laten vallen, en ik was optimistisch het ging weer stijgen net zoals zij deed in 2017 , maar het is nooit gebeurd. Ik ontdekte hoe 6BTC maken in 4 weken dankzij de technische hulp en de handel ondersteuning die door de heer Mark Hall, die is een Pro op wat hij doet. Als u wilt stoppen met verliezen, u contact met hem opnemen via mail op markhall279@Gmail. Com

 12. Om diefstal te voorkomen, voornamelijk jouw ledger nano in een bak met water goed te bewaren. ๐Ÿ‘๐Ÿป

 13. Je video is met 30 minuten wat lang. Dat kan korter denk ik, maar verder wel heel goed gedaan!

 14. kan je aub een nieuwe video over maken voor het jaar 2021 xxxx

 15. EN BEN JE NU RIJK HEB JE HET KUNNEN HODLEN . zeer duidelijk uitgelegd dank u ik krijg de mijne morgen .

 16. Wat super zeg dat je er zo vroeg al bij was!!!! Heb de ledger hier al maanden liggen en mag 'm nu echt gaan installeren. Denk dat er wel eea veranderd zal zijn na deze video of is het nog hetzelfde?

Reacties zijn gesloten.