HOE BELEGGEN MET KLEINE BEDRAGEN (CRYPTO EN AANDELEN)


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel BUX:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

Ik zie vaak dezelfde vraag voorbij komen, hoe beginnen met beleggen met weinig geld. In deze video leg ik uit hoe ik het zou aanpakken. Zowel met crypto als met aandelen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik mensen op weghelpen in het beleggen. Of het nou beleggen is voor beginners of beginners met veel ervaring. Beleggen in aandelen zou ik bespreken maar het beleggen in goud en zilver komt ook ten sprake. Investeren in crypto zal ook behandeld worden. Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#BELEGGEN
#INVESTEREN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2021
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2021
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
draftkings
dkng

12 gedachten over “HOE BELEGGEN MET KLEINE BEDRAGEN (CRYPTO EN AANDELEN)”

  1. Bedankt voor je wijze raad weer. Ik zou wel een video willen zien over crypto staking of crypto wallets.

  2. Hi Focuss, als jij een ETF portefeuille zou mogen inrichten, uit hoeveel ETF's zou deze dan bestaan en welke?

  3. Ik zit zelf al een tijdje een klein beetje in crypto. Ik heb een stuk of 3 coins waar ik de komende 10 jaar persoonlijk veel potentie in zie. Ik twijfel nu heel erg of ik bij wijze van €150 pm ga investeren in een aandeel als s&p500, of dat ik dit per maand in mijn crypto zal stoppen. Wat is jouw mening hier over?

    Groetjes een trouwe kijker.

  4. Wat vind je van dat de Fed medio 2022 de rente weer gaat verhogen? En het daardoor aantrekkelijker wordt om nieuwe obligaties te kopen?

  5. Zou u een video over een hold portfolio willen maken over crypto?

  6. Wat denk je van lange termijn safemoon met de nieuwe V2 nu en de potentiële nieuwe exchange s die gelist kunnen worden

  7. *Het zou in de geest van elke slimme persoon moeten zijn om nu in cryptocurrency-handel te gaan, over een tijdje zul je verrast zijn met de beslissing die je nu echt hebt genomen!👌.

Reacties zijn gesloten.