Hoe begin je met cryptocurrency


LINK:

In deze video leg ik uit hoe je een account aanmaakt op Coinbase, het platform bij uitstek om te starten met cryptomunten. Interesse in de aankoop van Bitcoin, Ethereum of Litecoin? Ik laat je zien hoe je snel én eenvoudig kan starten.

11 gedachten over “Hoe begin je met cryptocurrency”

  1. Top video! Looking for more content! Are you going to do some analysis vids?

  2. Hoi zou je me een keer uitleg hoe ik met doet moet werken

  3. coinbase is nu echt moeilijk in te komen ze hebben nieuwe regels ze blijven me vragen voor drie maanden bankafschrift en die kan ik maar niet indienen het werkt maar niet . is binuance een goeie optie?

  4. Volgende video hahaha 3 jaar later nog steeds niks
    Heb je alles kwijt geraakt jonge in die butcixin

  5. Die einzige Plattform, der ich im Bitcoin-Handel vertraue, ist die binäre Handelsplattform. Sie verdienen wöchentlich Gewinne beim Handel mit Bitcoin

  6. Dit is echt een geweldige video, maar wat mij betreft, ik maak enorme winsten op mijn investering sinds ik begon te handelen met mevrouw Harris Amelia, haar handelsstrategieën zijn top

Reacties zijn gesloten.