Hier zijn de meme-munten die groen zijn geworden te midden van marktdaling


In de afgelopen week hebben de cryptovaluta’s op de markt een daling gezien naarmate het momentum afnam, maar er zijn enkele meme-munten die in deze periode een groot deel van hun winst hebben kunnen vasthouden. Deze meme-munten zijn goed blijven presteren en hebben verschillende voorspellingen overleefd die hun ‘dood’ hebben voorspeld.

Floki Inu (FLOKI)

Floki Inu (FLOKI), een cryptocurrency genoemd naar Elon Musk’s huisdier Shiba Inu-hond Floki, is momenteel een van de best presterende meme-munten op de markt. Het wordt door CoinGecko gerangschikt als de op twee na grootste meme-munt met een marktkapitalisatie van ongeveer $ 471 miljoen.

Dit komt omdat FLOKI de afgelopen week een groot deel van zijn winst heeft kunnen behouden. Terwijl de meeste cryptocurrencies negatieve cijfers zien op de zevendaagse grafiek, is de meme-munt met 25,7% gestegen en overtreft zelfs zijn grootste rivalen zoals Dogecoin en Shiba Inu.

FLOKI is a top 5 meme coin by market cap | Source: CoinGecko

Shiba-roofdier (QCM)

Dit is weer een meme-munt die behoorlijk goed en zelfs beter heeft gepresteerd dan FLOKI. In een periode van zeven dagen is de meme-munt bijna 23% gestegen, met behoud van aanzienlijke winsten. De rally duwde zijn marktkapitalisatie boven de $ 59 miljoen, waarmee het de negende grootste meme-munt werd, volgens gegevens van CoinGecko.

Deze cryptocurrency heeft het de afgelopen dag echter moeilijk, nadat hij in deze periode met meer dan 9,60% is gedaald. Maar de interesse in de meme-munt blijft groot, aangezien het volume de afgelopen dag met 9,32% is gestegen, waardoor het totale volume op het moment van schrijven op $ 2,13 miljoen komt.

DogeBonk (DOBO)

Nu is DogeBonk (DOBO) een munt die enorm veel succes heeft gehad in de laatste bullmarkt. De meme-munt steeg in 2021 met meer dan 38.000.000%, waardoor er een behoorlijk aantal miljonairs in het proces ontstonden. Sindsdien is het echter met meer dan 80% gedaald, maar in de afgelopen week is de prijs van de munt met ongeveer 15% gestegen.

DOBO heeft momenteel een marktkapitalisatie van $ 4,7 miljoen, waarmee het de 21e grootste meme-munt op de markt is. In tegenstelling tot de andere munten hierboven, ziet DOBO winst op de 24-uursgrafiek na een stijging van 11,6% in dit tijdsbestek. Het volume is de afgelopen 24 uur met 800% gestegen, maar het is nog steeds een miezerige $61.000, waardoor het een zeer volatiele cryptocurrency is.

Grootste Meme-munten in Crypto

Ondanks dat de drie vermelde meme-munten het de afgelopen zeven dagen goed deden, zijn ze nog lang niet de dominante munten in de sector. Die titel is gereserveerd voor Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB), die beide behoren tot de 15e grootste cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie.

Dogecoin marktkapitalisatiegrafiek van TradingView.com

DOGE is the largest meme coin with $10.8 billion market cap | Source: Market Cap DOGE on TradingView.com

Dogecoin is de negende grootste cryptocurrency, maar de prijs is de afgelopen zeven dagen met 4,58% gedaald. Shiba Inu is de 14e grootste cryptocurrency en vergelijkbaar met Dogecoin, zag de prijs de afgelopen week verliezen van 3,58%, volgens gegevens van Coinmarketcap.

Volgen Beste Owie op Twitter voor marktinzichten, updates en af ​​en toe een grappige tweet… Uitgelichte afbeelding van Binance, grafiek van TradingView.comPlaats een reactie