HIER nemen wij WINST op Bitcoin!!


HIER nemen wij WINST op Bitcoin!!

In deze video gaan we weer kijken naar onze spot trading account op Bitvavo.
Er zijn orders geplaatst en orders gevuld.
Vandaag laten we zien waar wij winst gaan nemen op deze posities!

Official partners:
🏆 BYBIT (tot $4000 Bonus):
🏆 Bitvavo (€1000 gratis handelskosten*):

___________________________________________________________________

Content:
🔶Altcoin Serie:
🔶Copytrading Serie:
🔶Earnings Serie:
🔶Aan Tafel met Doopiecash:

Check hier onze Trading Leerprogramma’s :
🔶(Gratis) Cursus:
🔶Swingtraden:
🔶Daytraden:
🔶Platinum club:

Social Media:
🔶Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

*Geldig voor de eerste 7 dagen na aanmelding

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Bitvavo #traden #Doopiecash

30 gedachten over “HIER nemen wij WINST op Bitcoin!!”

 1. De eerste tp van jullie is toch al gehit? Waarom hebben jullie toen geen winst genomen?

 2. leuke serie voor de beginners en of mensen die geen tijd hebben ..
  goed bezig boys! kijk al uit naar jullie volgende initiatief

 3. Ligt het aan mij of is er rond 8;08 een rare cut in de video?

 4. Het zou fijn zijn als je bij Bitvavo ook met de Trailing Stop Loss kan werken. Velen van ons werken en hebben niet altijd de tijd om te kijken hoe het ervoor staat. Overigens, weer een interessante video.

 5. Heren, echt top hoe jullie dit brengen echt super duidelijk en voor mij als hobbyist echt nuttig.

 6. Jeetje wat een goeie serie is dit van jullie.
  Gewoon lekker simpel maar heel leerzaam om zo kennis te maken met traden.
  Ga zo door toppers!!

 7. Goed jongens, spottraden moet inderdaad superrelaxed zijn!! Ikzelf doe dit met een tiental coins (Btc wel als grootste positie 😉) waarbij ik bij de ene coin sneller terug in schaal en uitschaal als bij de andere coin waardoor het wel dynamisch blijft en de emoties serieus afzwakt.

 8. GOEDE VIDEO zo goed dat het in caps staat. Echt vet deze serie gozerts gaa zo door

 9. Op 8:10 is er een vreemde overgang, er mist een stukje… Verder heel fijn om te volgen heren

 10. Mooie video! 1 vraag. je zet alleen TP's neer die boven je GAK ligt toch? (anders verkoop je op verlies) of denk ik nu verkeerd?

 11. Prima serie! Staat dicht bij de manier waarop ik handel. Daarom leer ik er veel van. Oh ja, nog proficiat met de 100k.

 12. Super video, maar wil ook even zeggen zie je wel mensen ondanks dat ze samenwerking met bitvavo hebben. Zeggen ze gewoon eerlijk wat er niet lekker werkt en daar kan Bitvavo wat mee gaan doen of niet. Maar het is geen kruip in mijn reet samenwerking etc.

  Dit is hoe mijn ervaring is met de mannen sinds ik ze volg ze zijn gewoon eerlijk en ook al is er een samenwerking of niet.

 13. thanks, wereld gaat voor me open. ik dacht al die tijd dat ik hiervoor weer ergens een apart account moest aanmaken, maar het kan dus gewoon heel simpel via bitvavo. echt super bedankt !

 14. bedankt weer voor de video misschien handig dat jullie deze video in een playlist zetten met de andere video van bitvavo

 15. Erg benieuwd hoe jullie die finetuning gaan toepassen. Ik ben zelf dit jaar begonnen in de crypto en doe dit nu eigenlijk exact zoals jullie in de serie.
  Ben erg benieuwd hoe jullie omgaan met het naar de prijs toe gaan. Zodra de prijs voorbij je koop of verkoop prijs is sta je soms "buitenspel", je kan dan alleen maar wachten totdat hij weer zakt en je terug "in positie" komt of dat je er volledig in zit en je moet wachten totdat hij de eerste verkooporder aantikt. In het begin verschoof ik dan mijn kooporders nog weleens maar achteraf was dat in deze markt keer op keer de verkeerde keuze. Erg benieuwd hoe jullie hiermee omgaan.

 16. Hoe zit dat met belastingen op spot traden? Bij investeren moet je geen belastingen betalen maar op traden wel denk ik.

 17. Ik zou het zo gaaf vinden als Bitvavo ook je ‘gemiddelde’ entry zouden laten zien en je PnL enzo.
  Ik wou bijna Perpetuals gaan traden op Bybit met 1x leverage om dat te hebben maar dan heb ik weer te maken met funding fees.

 18. Geen 1 van deze orders is gehit, is dat een probleem of maakt het jullie niet uit dat je heel lang in de positie zit onderweg naar beneden?

 19. Met sell verkopen jullie een stukje van je btc. Met als doel om lager weer in te kopen? Hoe krijg je winst met een sell order?

  Buy is btc bijkopen op een punt in de tijd met als doel deze na een piek weer te verkopen. Zodat je meer btc krijgt. Wanneer sell je deze weer?

 20. Duidelijke video weer heren!
  Hoe besluiten jullie precies hoeveel btc winst je wil nemen?

Reacties zijn gesloten.