Het verkennen van de vijf beste Amerikaanse steden voor Bitcoin-enthousiastelingenNaarmate de acceptatie van Bitcoin groeit, omarmen sommige steden de technologie als knooppunten voor bedrijven, evenementen en levensstijlen die zijn afgestemd op Bitcoiners.

Dit is een opinieredactioneel commentaar van Jenna Hall, een contentmarketingspecialist bij woningmakelaardij Redfin.

Bitcoin heeft de wereld stormenderhand veroverd sinds de oprichting in 2009. In feite bezitten ongeveer 46 miljoen Amerikanen bitcoin. En naarmate de populariteit ervan blijft groeien, groeit ook het verlangen van degenen die het gebruiken om het in hun dagelijks leven te gebruiken.

Als gevolg hiervan zijn verschillende steden in de Verenigde Staten naar voren gekomen als hotspots voor Bitcoin-enthousiastelingen, ondernemers en investeerders. Bekijk vijf steden die toonaangevend zijn op het gebied van acceptatie en innovatie van Bitcoin, en wat hen zulke aantrekkelijke bestemmingen maakt voor Bitcoiners.

Seattle, Washington

De staat Washington heeft een lange geschiedenis met Bitcoin en blockchain-technologie. In 2018 werd Wenatchee, een klein stadje drie uur ten oosten van Seattle, een epicentrum van bitcoin-mining in de Verenigde Staten. Sindsdien hebben steden in Washington, zoals Seattle, een dramatische toename gezien van zowel mensen als bedrijven die geïnteresseerd zijn in het gebruik van digitale valuta.

Seattleites kunnen hun digitale activa kopen en verkopen bij een van de 202 bitcoin-geldautomaten in de stad. Over kopen en verkopen gesproken, de staat Washington heft geen belasting op de aankoop van bitcoin – een uniek voordeel voor Bitcoin-enthousiastelingen die in de staat wonen.

Los Angeles, Californië

Als een belangrijk centrum voor technologie en innovatie heeft Los Angeles een groeiend aantal bedrijven en individuen die experimenteren met bitcoin en andere digitale valuta. Sommige individuen hebben zelfs met bitcoin de huur van hun appartementen in Los Angeles kunnen betalen.

De stad heeft het gebruik van blockchain-technologie echt omarmd, met veel boetieks, restaurants, speelgoedwinkels, bloemisten en andere bedrijven die bitcoin als betaling accepteren. In 2021 werd het iconische Staples Center omgedoopt tot Crypto.com-arena, waarmee de relatie die bitcoin en andere digitale valuta hebben met de stad Los Angeles verder wordt versterkt.

Miami, Florida

De burgemeester van Miami, Francis Suarez, heeft duidelijk gemaakt dat hij een voorstander is van digitale valuta en van Miami de ‘hoofdstad van crypto’ wil maken. In feite werd burgemeester Suarez in 2021 de eerste Amerikaanse politicus die officieel zijn stadssalaris in bitcoin ontving en in een recent interview zei hij dat hij nog steeds op deze manier wordt betaald.

Elk jaar organiseert de stad Miami verschillende evenementen en conferenties voor blockchain-enthousiastelingen, waaronder de komende 2023 Bitcoin-conferentie, de grootste Bitcoin-conferentie ter wereld. Er is ook voldoende gelegenheid om bitcoin in het dagelijks leven te gebruiken, met de stad met ongeveer 886 bitcoin-geldautomaten en tal van winkels, bedrijven en restaurants die bitcoin accepteren.

New York City, New York

Met zijn bekendheid in zowel de financiële als de technologische wereld, is New York City een uitstekende bestemming voor zowel Bitcoin-gebruikers als blockchain-bedrijven. De positie van de stad als knooppunt voor cryptocurrencies werd in 2015 verstevigd toen het New York State Department of Financial Services een licentiekader introduceerde voor bedrijven in virtuele valuta, hoewel veel voorstanders van Bitcoin dit als vijandig tegenover innovatie hebben gezien.

Toch hebben mensen die in New York wonen toegang tot meer dan 179 bitcoin-geldautomaten en Consensus, een van ’s werelds grootste cryptocurrency-evenementen, werd in 2015 in de stad gelanceerd. De burgemeester van de stad, Eric Adams, heeft gezegd dat hij graag New York wil zien. veranderd in een “Bitcoin-hub”, die de mantel uit Miami overnam.

San Francisco, Californië

Met San Francisco als een van de grootste technische hoofdsteden ter wereld, is het waarschijnlijk geen verrassing dat het ook een van de beste steden is om in te wonen voor Bitcoin-gebruikers. De stad is de thuisbasis van vele bekende cryptocurrency-uitwisselingen die het kopen en verkopen van bitcoin mogelijk maken, waaronder Binance.US en Coinbase.

De gebieden San Francisco en San Jose hebben 474 bitcoin-geldautomaten en hebben een grote verscheidenheid aan bedrijven, restaurants, winkels, nachtclubs, hotels en vastgoedbeheerders die bitcoin accepteren. De stad organiseert ook veel blockchain-conferenties en -evenementen, waaronder de jaarlijkse San Francisco Blockchain-week, wanneer blockchain-bedrijven en -enthousiastelingen van over de hele wereld samenkomen om de toekomst van digitale valuta te bespreken.

De wereld van Bitcoin verandert en evolueert voortdurend, net als de steden die het omarmen. Van New York tot San Francisco en verder, elk van de Bitcoin-hotspots van het land heeft iets unieks te bieden. Of je nu op zoek bent naar een bloeiende startup-scene of een ondersteunende gemeenschap van Bitcoin-enthousiastelingen, deze steden zullen zeker een opwindende omgeving bieden voor iedereen die zijn betrokkenheid bij de wereld van Bitcoin wil verdiepen.

Redfin geeft geen juridisch, fiscaal of financieel advies. Dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel advies van een gediplomeerde advocaat, belastingadviseur of financieel adviseur.

Dit is een gastpost van Jenna Hall. Geuite meningen zijn volledig van henzelf en komen niet noodzakelijkerwijs overeen met die van BTC Inc of Bitcoin Magazine.

Plaats een reactie