Het Laatste Crypto Nieuws met Elroy Ryon #3 | Whales kopen? | Weak-hands uit de markt? | Crypto


Blijf op de hoogte van het laatste Crypto Nieuws!
Vandaag, op donderdagavond om 18:00 uur, voorzie ik jou weer de laatste nieuwsitems binnen de crypotomarkt. Of het nou gaat om:
– Bitcoin nieuws
– Altcoins nieuws
– Politieke nieuws
Alles omtrend de cryptomarkt wordt hierin behandeld!

Veel kijkplezier!

#CryptoNieuws #ElroyRyon

——————————————–
🚀Storting Blast-Off (BTC-editie): pak $ 1.200 aan bonus 🚀

Stapel sats met Bybit en ontvang een BTC-bonus wanneer uw BTC-nettostorting de drempel bereikt.

– Netto storting ≥ 0,5 BTC, ontvang $ 200 aan bonus in BTC
– Netto storting ≥ 1 BTC, ontvang $ 500 aan bonus in BTC
– Netto storting ≥ 2 BTC, ontvang $ 1.200 aan bonus in BTC

🚨 Alleen BTC-stortingen die naar de Derivatenrekening worden doorgesluisd, worden meegeteld. Controleer dus je instellingen voordat je een storting doet! 🚨

📆 Nu tot 8 februari, 23:59 UTC

💥Meer informatie

#Bitcoin #Ethereum #Altcoins

———————————————-

✅ Premium Member 1 maand:
✅ Trading VIP Pakket:
✅ Elliott wave cursus:
✅ Trading & Mindset – Leer traden als een PRO! :

———————————————-

Volg mij ook op:
💥Instagram:
💥Website:

Mijn naam is Elroy Heisterkamp en ik ben eigenaar en T.A. specialist bij Het Crypto Huis. Bent u geïnteresseerd in cryptocurrencies, het leren lezen van de markt maar weet u niet hoe u moet beginnen? Neem dan gerust een kijkje op:

———————————————-
DISCLAIMER

Het Crypto Huis is opgericht voor educatieve doeleinden. Het handelen in Crypto valuta brengt risico’s met zich mee. Het Crypto Huis leert jou, door middel van online trainingen, YouTube video’s en het premium kanaal, hoe jij deze risico’s kunt verkleinen en jouw winsten vergroten. Te allen tijde geeft Het Crypto Huis GEEN financieel advies! Alle content die wij publiceren is voor educatieve doeleinden en je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je eigen handelen. Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen en raadpleeg voor advies altijd een erkend financieel adviseur.

1 gedachte over “Het Laatste Crypto Nieuws met Elroy Ryon #3 | Whales kopen? | Weak-hands uit de markt? | Crypto”

  1. >>Mensen hebben hun biedingen verhoogd in de hoop enorme winsten te maken met de stijging, maar zoals we nu kunnen zien, is de markt erg onstabiel, de waarheid is dat je altijd meer winst kunt maken met handelen in plaats van alleen maar vast te houden en te wachten op de prijs van BTC schiet omhoog, het is inderdaad een moeilijke beslissing voor zowel oude als nieuwelingen wiens bedoelingen gewoon zijn om te hodl en te verkopen, maar het potentieel van traditionele Btc zou je in staat stellen om je Btc te laten groeien, zonder rekening te houden met de huidige prijsgrafiek en ook je reet te redden van elke toekomst diep dat kan gebeuren, ik ben sinds december met Greg Kaplan begonnen en tot op heden heb ik meer dan 12,5 Btc gemaakt, zelfs met de ups en downs sinds de reis. Met de hulp van Greg Kaplan hoef ik me geen zorgen meer te maken over de opkomst en ondergang van Bitcoin. Hij is gemakkelijk te bereiken op?TELEGRAM,{@Kaplansignals)

Reacties zijn gesloten.