Het jaar voor Cardano! – Super veel ontwikkelingen – uitbreektargets!

laatste update: 06-2022


Cardano nieuws, uitbreektargets, ontwikkelingen, twitter en meer!
Twitter ”Gewoon Crypto”.

Routemap:

Nieuws:

Persoonlijk gebruik ik Bitvavo voor mijn portfolio. Met de onderstaande Link help je het kanaal en krijg je zelf €1000,- korting op je transacties:

Registreer hier:
De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur 😉 .
Wil je andere cryptocurrencies zien, laat het vooral weten.

Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse updates!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen!
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken

7 gedachten over “Het jaar voor Cardano! – Super veel ontwikkelingen – uitbreektargets!”

  1. Zou tivh eens leuk zijn er door te breken. Zitten al lang te wachten in dit project. Leuk als wij eens worden beloond.

  2. Wil je Solana ook weer meepakken? Doet het erg goed ongeacht wanneer je instapt. Heeft nog heel wat schade in te halen dus trekt zich als een van de weinige crypto’s niets van bitcoin aan wat ik liever meer alts zie doen.

Reacties zijn gesloten.