Hedda heeft het syndroom van Usher: zo is het is om te leven met doofblindheid – RTL NIEUWS in 2022

laatste update: 06-2022


“Ik spaar de herinneringen van dit soort momenten. De dingen die ik nog kan zien.” Hedda heeft het syndroom van Usher en is daarom slechthorend én slechtziend. In deze vlog laat ze zien hoe ze leeft met deze ziekte.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter : l

30 gedachten over “Hedda heeft het syndroom van Usher: zo is het is om te leven met doofblindheid – RTL NIEUWS in 2022”

  1. Zet hem op Hedda! Voor alle mensen met Usher , Sterkte , en ook mensen met andere syndromen , en mensen met ziekten sterkte.

  2. Ik zweer t ik ken haar je mag me ook niet geloven haar zoontje heet Eric zij is bevriend met de moeder van mijn vriendin

  3. Mijn moeder us bijna blind ze ziet 6% vanaf 5% is het blind en ze heeft een hondje nu ze heet reya en is een kjoetie! TROUWENS MENSEN IK WEET HOE FK IRRTITANT HET IS ALS ER IETS OP DE GELEIDENLIJN STAAT ECHT DOE DAT NIET MENSEN!

  4. Mijn vader heeft het syndroom van Usher, hij heeft z'n gehoor nog, maar is al bijna helemaal blind, en als hij helemaal blind is gaat hij ook slechthorend worden

Reacties zijn gesloten.