9 gedachten over “Hardware.Info TV #238 deel 1/3: HTC Sensation review”

 1. @Devlano Ben toch benieuwd wat jij onder 'weinig verschil' verstaat. Bekijk de alle vergelijkende benchmarks maar eens op onze site (linken vanaf hier kan niet). De verschillen zijn over het algemeen ongeveer 20 – 30%, dat lijkt me tocht behoorlijk?

  PS: Samsung en HTC betalen ons exact evenveel! Helemaal niets namelijk. 😉

 2. Zucht… Kom op nou jongens, jullie zouden toch beter moeten weten als het op de benchmarks aankomt. De Sensation heeft 35% meer pixels, dus het is logisch dat de Sensation lagere scores haalt…

 3. De Samsung Galaxy S II is theoretisch gezien even snel als de HTC Sensation. Als het op benchmarks aankomt zal de Samsung Galaxy S II hoger scoren omdat TouchWiz 4.0 niet zo veel processorkracht verbruikt. De HTC Sensation verbruikt veel meer processorkracht door HTC Sense 3.0.

  Dat de Samsung Galaxy S II 'veel beter' is, is lariekoek, omdat dit pas vergeleken kan worden wanneer beiden toestellen van hun eigen skin af zijn (dus de HTC Sensation zonder HTC Sense 3.0).

 4. ik vind de review van de telefoons een beetje kortzichtig eerlijk gezegd. De Sensation heeft een hogere resolutie en dat verklaart het verschil in scores. Doe eens een 3dmark benchmark op je pc op een resolutie van 1650×900 en daarna op 1920×1080 en dan zie je hetzelfde effect…

 5. @ivomassia, inderdaad want dan zal het om het even zijn. Nog denk ik dat de sensation wel iets achterloopt door de resolutie. Maar ik denk dat de keuze voor je telefoon bepaald zou moeten worden door of touchwiz of door sense. Geen haar op mijn hoofd die dan voor samsung kiest. Ik heb nog nooit een samsung telefoon gezien die na enkele maanden nog soepeltjes loopt. Samsung kan imo lang niet zulke goede software schrijven als htc.

 6. Hoeveel vrij geheugen had je of heb je toen je de telefoon kreeg?

 7. Ik heb zelf toch voor de Sensation gekozen want Sense tegenover Touchwiz…dat is niet eens een wedstrijd! Sense is echt gewoon veel praktischer.

Reacties zijn gesloten.