Gulden moet de bitcoin doen vergeten – RTL Z NIEUWS

laatste update: 05-2022


Een clubje Nederlandse computerfreaks is begonnen met de Gulden. Van deze cryptomunt zijn er inmiddels honderden miljoenen in omloop. Het werkt als betaalmiddel. Maar de makers willen veel meer met de techniek die ze ermee ontwikkelen.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu live het nieuws op
Website :
Facebook :
Twitter : z

20 gedachten over “Gulden moet de bitcoin doen vergeten – RTL Z NIEUWS”

 1. 1. RAIBLOCKS (mega-snel, 0 kosten, nieuwe DAP tech (zoals IOTA)
  2. NAV
  3. LTC
  4. BTC/BCC/forks (langzaam, fees, 2009 tech, 30 TeraWatt energie gebruik)

 2. Guldencoin was ooit een munt die z'n tijd ver vooruit was toen Delta werd uitgerold, maar Prime/POW^2 is te laat uitgerold, waardoor ze in de vergetelheid zijn geraakt. De PR van de Gulden is, doordat het zich kneuterig Nederlands voordoet, belabberd, maar ik denk nog steeds dat de technologie die erachter zit nog steeds indrukwekkend is en dat er nog steeds niet getipt kan worden door Bitcoin Lightning: https://dev.gulden.com

 3. Gulden heeft een lage instap en goede ondersteuning vanuit de community. Voor gewone Nederlanders een goed alternatief voor de ingewikkelde en dure Bitcoin en andere altcoins.

 4. beetje gek iedereen creeert maar cryptomunten. en de banken kijken maar een beetje toe. en wat gebeurd er met mij euros zijn zodirect flut .

 5. 248 guldens gekocht voor 50 euro, maar inmiddels gekelderd naar iets meer dan 4 euro. Waardeloos dus!!

 6. While all coins are increasing in value, Gulden remains nice and stable. Gulden will overtake the euro value over time if you consider how much money the ECB and FED have printed last year and this year. Gulden has a max supply and one day we will come to a time where the price will rise to its true value and beat Dollar and Euro in value. I dont think its greater then Bitcoin. But i think Gulden has a place in this market for the long term.

 7. Je weet dat Rijk Plasman de Gulden community heeft opgelicht en 500 BTC heeft verdient met de verkoop van Gulden shares? En dat in zijn eigen zak heeft gestoken? Dus eigenlijk de Gulden pre mine heeft gestolen.
  Dat is 20 miljoen €. Hij is crimineel.
  Gulden is een scam!

Reacties zijn gesloten.