GROTE INSTELLINGEN VERKOPEN $5.5 MILJARD AAN BITCOIN – COINBASE MEDEWERKER CRYPTO RECHTSZAAK

laatste update: 08-2022


Bitcoin nieuws, Crypto nieuws en meer!

Nieuwsberichten:

https://decrypt.co/105693/sec-coinbase-lists-nine-crypto-tokens-securities

Google Pay To Allow Customers To Buy Crypto On Crypto.com

Instagram: Gewoon Crypto

Twitter: Gewoon Crypto

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse video’s!

Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur! Alle verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle Consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de toegezonden informatie blijven volledig voor u eigen rekening want het is geen financieel advies. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen! Cryptocurrencies brengt risico’s met zich mee, je kan een deel of zelfs al je inleg verliezen.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken
Alle uitingen van Gewoon Crypto, is de mening van Gewoon Crypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Gewoon Crypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn. Aan de inhoud van de video’s op het kanaal Gewoon Crypto kunnen geen rechten worden ontleend.

5 gedachten over “GROTE INSTELLINGEN VERKOPEN $5.5 MILJARD AAN BITCOIN – COINBASE MEDEWERKER CRYPTO RECHTSZAAK”

  1. Als de uitverkoop nu een beetje klaar is, en de fed volgende week een beetje mild, kunnen er wel eens leuke dingen gebeuren in de nazomer. Eens de stijging ingezet is, zal het sentiment ook omdraaien, en kan het snel gaan.

  2. 👍interessante info. Kan gunstig uitpakken.🤔.. maar ik verwacht toch nog een tijdje horizontale bewegingen…. Werkse☕🌷

  3. 🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨ben het helemaal eens met wat je zegt… <Feit is dat BTC de toekomst van cryptocurrencies is en de vragen die handelaren nu stellen is: is dit het juiste moment om te investeren? Voordat je tot een conclusie komt, denk ik dat je eerst naar de dingen moet kijken. De afgelopen dagen schommelde de prijs van Btc, wat betekent dat de markt momenteel onstabiel is en je niet kunt zeggen of deze bearish of bullish wordt. terwijl anderen blijven handelen zonder angst om te verliezen, zijn anderen geduldig. het hangt allemaal af van het patroon waarmee u handelt en ook van de bron van uw signalen. Maar allemaal dankzij mevrouw Faith Allen jr voor zijn geweldige vaardigheden om me te helpen 19 Btc te verdienen via handelsgrafieken. Ik denk dat we in de lentefase zitten. Je kunt hem bereiken op🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨

Reacties zijn gesloten.