GROOT FLOKI INU ($FLOKI) NIEUWS || IS SHIBA INU ($FLOKI) OK? !! MOOIE TRADE MOGELIJKHEDEN!


GROOT FLOKI INU ($FLOKI) NIEUWS || IS SHIBA INU ($FLOKI) OK? !! MOOIE TRADE MOGELIJKHEDEN!

👉 Benieuwd naar mijn top 5 cryptocurrencies van 2023?! Download mijn GRATIS onderzoek via deze link:

👉 ByBit $30.000 trade tegoed:
👉 Gratis crypto training:
👉Crypto signalen:
👉Cryptonite Pro Indicator:

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
Voeg me toe op TikTok:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

Outro music copyright: OCTILARY – CHILL TRAP BEAT | No Copyright Trap

#floki #shibainu #shib

30 gedachten over “GROOT FLOKI INU ($FLOKI) NIEUWS || IS SHIBA INU ($FLOKI) OK? !! MOOIE TRADE MOGELIJKHEDEN!”

 1. Ben een grote fan van Floki…dus bedankt voor de update topper..,👍

 2. Toffe video weer💪 heb geen Floki wel een zak Shiba omdat ik er vertrouwen in heb

 3. Interessante video, kan veel van je leren.
  Mooi dat je ook de minder bekende coins uitlegd 👌👌

 4. Ik moet mijn dank uitspreken voor het verbluffende en overtuigende resultaat. Gezien het onvoorspelbare karakter van de markt, denk ik dat er meer aandacht moet worden besteed aan daghandel. Met behulp van het signaal en de grafieken van Boden Axel kon ik met slechts 3 BTC meer dan 9 BTC winst maken. Hij is andere analisten zeker een stap voor en zijn team is in de loop der jaren een van de beste geworden.

 5. Weer een top video… thx voor de info altijd interessant en duidelijk….

 6. Ik hou niet van honden… hopelijk wel mooie long positie…

 7. Yess! Heb FLOKI al een hele tijd, sinds 2021 en koop langzaam kleine beetjes bij. Denk ook wel dat deze hard kan gaan knallen de komende tijd/jaren! 🔥

 8. alsjeblieft, iemand zou me moeten helpen 🙏 en ik ben nieuw in cryptocurrency, hoe kan ik profiteren van cryptohandel/investeringen?

 9. Hey Corné, ik ben benieuwd of je enig inzicht hebt in de Nederlandse banken en of je daar een video van kan maken. Ik zit met vragen zoals: Welke banken lopen het grootste gevaar? Zullen ze het in NL hetzelfde behandelen als in de VS en de kleinere banken laten vallen, terwijl grotere banken een bail out krijgen? Hoe denk je dat Nederlandse exchanges zoals Bitvavo beïnvloed worden?

  I know. Beheer je eigen fondsen. En heb sowieso grootste deel nu in BTC/ETH zitten. Maar je blijft een bank nodig hebben.

 10. Top video weer! Altijd veel van te leren. Sterkte met de revalidatie.

 11. If you wanna be successful, you must take responsibility for your emotions, not place the blame on others. In addition to making you feel more guilty about your faults, pointing the finger at others will only serve to increase your sense of personal accountability. There's always a risk in every investment, yet people still invest and succeed. You must look outward if you wanna be successful in life…

 12. Thanks voor de value elke keer! Ik zit zelf niet in Shiba maar wel altijd goed om jouw info mee te nemen 😀

Reacties zijn gesloten.