GoudKoorts 200: Live Q&A + Cadeaus


200!! Een prachtige mijlpaal voor GoldRepublic en zonder jou was het niet gelukt. In 2020 zijn we begonnen toen we doorkregen dat steeds meer mensen behoefte hadden aan informatie over de Nederlandse economie, maar ook waarom en hoe die economie wordt beïnvloed door macro-economische en geopolitieke gebeurtenissen. En zo zijn we, 199 afleveringen van GoudKoorts en ruim 27500 abonnees op het youtubekanaal later, aangekomen bij deze 200e aflevering van GoudKoorts!

En om dat te vieren gaat GoldRepublic trakteren. Wil je kans maken op een van de gouden prijzen, vergeet dan niet te kijken naar de 200e aflevering waarin we LIVE prijzen gaan weggeven aan kijkers en accounthouders van GoldRepublic!

⚜️ Open nu een account bij GoldRepublic & krijg je eerste gram goud gratis:
👉

📕 Bestel Barts boek: “Chaos zonder Goud”:
👉

⭐ Pre-register voor de NFT van GoldRepublic:
👉

🇬🇧 Volg hier het Engelstalige GoldRepublic-kanaal @GoldRepublic_English :
👉

🏆 Ontvang maandelijks 50% korting op de transactiekosten voor de aankoop van het spaarplan:

🐦 Volg ons op Twitter
›› GoldRepublic:
›› Bart Brands:
›› Instagram:

🚩 LET OP: Er zijn helaas scammers actief die met een Whatsapp nummer reageren op de reacties van onze abonnees, met een voorstel om in contact te komen over investeren/beleggen. Wij zullen NOOIT op deze wijze contact opnemen met onze kijkers/abonnees. Reageer hier dus NIET op (mits je ze met de grond gelijk maakt natuurlijk 😉). Stay safe!

⚪️ Odysee Kanaal:

📲 Altijd de actuele goudprijs en je portfolio binnen handbereik? Download nu de GoldRepublic app:
– Google Play:
– Apple Store:

🔎 Meer informatie mb.t. investeren in edelmetaal? Bezoek onze website

📞 Heb je na deze video van Bart nog steeds vragen?
Stel ze hieronder gerust of deel ze rechtstreeks met ons via mail, Facebook, Instagram of bel ons op 020 794 6021.

🎧 Luister naar GoudKoorts
›› op Spotify:
›› op Apple Podcasts:

›› op Google Podcasts:

⏰ Timestamps ⏰

⚠️ DISCLAIMER ⚠️
De verstrekte informatie in deze video-uiting is geen aanbod, beleggingsadvies of financiële dienst. Deze is ook niet bedoeld om u aan te zetten tot het (ver)kopen van een product of het afnemen van een dienst van GoldRepublic, noch als basis voor een beleggingsbeslissing. Een beslissing om te gaan beleggen in een GoldRepublic-product kan en mag u uitsluitend baseren op de informatie uit een definitief prospectus en de eventuele Essentiële Beleggers informatie en andere informatie over het betreffende product (zoals (half)jaarresultaten). Deze informatie is op de website (www.goldrepublic.com) verkrijgbaar. Schakel eventueel een adviseur in.

30 gedachten over “GoudKoorts 200: Live Q&A + Cadeaus”

 1. Gefeliciteerd 🎉 3 mooie jaren en paar knock offs verder weet je dat je het goed doet. Ga vooral zo door.

 2. Graag ding ik mee voor de prijzen. Een account heb ik al bij jullie, dus anoniem ben ik niet☺️

 3. Als fiat geld het risico ( want overheden/banken ontwaarden, onteigenen en blokker) en edelmetaal & crypto de oplossingen, waarom kan ik dan bij Goldrepublic geen goud verkopen tegen Bitcoin?

 4. Super professionele studio en entourage, nu nog wat professionele presentatoren.

 5. Gefeliciteerd 🎉🎉, dit is wel leuk een live stream , mag graag altijd de video's kijken , kijk er ook naar uit , op naar nog velen goede en informatieve video's

 6. je doet het echt goed man! Ik vind dat je alles zeer goed kan uitleggen

 7. 🎉🎉🎉Van harte gefeliciteerd met deze 200e aflevering!🎉🎉🎉 Voor mij is jullie kanaal een baken van relevante informatie in woelige tijden! 🙏🙏🙏 Ik ben jullie daar heel dankbaar voor! En ik deel daatdoor de uitzendingen vaak met familie, vrienden en collega's! ❤
  Complimenten en ga zo door!
  Hartelijke groet,
  Johanneke 😘

 8. Ik investeer niet in edelmetalen, ik spaar in edelmetalen. Dst betekent anders denken: mijn ounce zilver vandaag os over 10 jaar nog steeds een ounce. De fiatprijs is alleen van belang als je je zilver daar in om zet. Als je op de lange termijn denkt dan is het enige belang: denk je dat er meer of minder fiatgeld os over tig jaar. Ik denk meer.

 9. Bart, ik heb vier vragen voor de volgende live uitzending (of gewone uitzending), mocht je er aan toekomen dan graag, ik kijk ze allemaal alleen live lukt even niet i.v.m. stervensdruk. 1.) Een tijdje geleden heb je aangegeven dat jullie ook een kluis in Dubai gaan openen, is daar al iets over bekend? 2.) Hoe zit het met box 3 als het goud in Dubai ligt, maakt dat verschil? 3.) Stel, je spaart goud voor je pensioen en als je met pensioen gaat wil je in het buitenland wonen, Is het mogelijk om de uitbetaling te doen naar een buitenlands rekeningnummer, dus betalen via een Nederlands rekeningnummer en uitbetalen naar een buitenlands rekeningnummer? 4.) Zijn er restricties? Bedankt!

 10. Goud steeg in die jaren, omdat toen de inflatie plaats had, er werd in Amerika alleen al 5 biljoen bijgedrukt. Dat we nu pas de prijsstijging, die goud meteen liet zien, pas in de reële economie zijn, is iets anders dan inflatie. Dat is de cpi.

 11. Helaas niet live bij kunnen zijn, maar ga zo door bart! Interessante stream dankjewel!

 12. Gefeliciteerd Bart, mooi om te zien wat voor ontwikkeling je in die 200 afleveringen gemaakt heb. Ik verheug me op de jubileumuitzending nummer 1000!

 13. Gefeliciteerd Bart.
  Met je 200 ste aflevering.
  Altijd interessant en leerzaam.
  Gaat zo door❤

 14. Hartstikke leuk en informatief dit format.
  En goede inhoudelijke vragen.

 15. Hoi Bart, gefeliciteerd met alweer de 200e uitzending. Ik volg je kanaal met veel genoegen. Je legt al dat economische nieuws altijd super helder en begrijpelijk uit voor Jannie met de pet, zoals ik. 😁 Ik zou een Gold Republic pen super tof vinden. Een goeie pen is goud waard!

 16. Bart van harte met deze mijlpaal.
  Goede en actuele info welke voor iedereen van belang zou moeten zijn.
  Ga zo door en hopelijk snel naar de 60K

 17. Gefeliciteerd met de 200ste aflevering!! Echt leuk een Q&A, helaas kon ik er niet live bij zijn maar ook erg leuk om terug te kijken. Tot zaterdag bij doopiecash!

 18. Gefeliciteerd Bart! Ik denk alle 200 afleveringen gezien 😀

 19. Proficiat Bart met de 200e uitzending, jammer dat ik de live stream gemist heb.

 20. Ik zit niet op Twitter Bart, zo belangrijk vind ik mezelf niet. Begrijp me goed, dit is niets ten nadele van jou. Het is jah wegk…

 21. Gefeliciteerd Bart, beetje laat, maar wel gemeend. Bedankt voor de les weer.

 22. Gefeliciteerd met de 200ste aflevering! Weer hele goede content! Kan er in de volgende aflevering meer verteld worden over de ontwikkelingen rond de BRICS?

Reacties zijn gesloten.