GOUD & ZILVER: het ECHTE geld! Waarom ik investeer in edelmetaal? | DAY1 Financieel | DAY1


Je eerste stappen in goud maken? Dat kan!

Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door Gold Republic. Wij zijn net als vele van jullie op een ontdekkingsreis in de financiële wereld, het is absoluut allemaal geen advies.

In de Selfmade aflevering met Madelon ( gingen we al een beetje de diepte in, deze aflevering is de volgende stap in de financiële wereld! Samen met Madelon interview ik meerdere mensen die ervaring hebben met het investeren in edelmetalen zoals goud en zilver. Geen advies, wel meer informatie!

Kijk iedere zaterdag om 11:00 een nieuwe aflevering van DAY1!

Shop nu jouw favoriete auto parfum of doping-vrije voedingssupplementen hier:
🔷 The Car Parfum:
🔷 XONE:

Shout-out naar het team achter de schermen:
🔷 Camera: @thijsahsmann
🔷 Edit: @thijsahsmann
🔷 Animatie/design: @studio.stilt
🔷 Muziek:

Volg ons op Instagram:
🔷 @day1lifestyle
🔷 @day1worldofcars
🔷 @jayjayboske
🔷 @djlafuente

Check hier onze wekelijkse DAY1 podcast:
🔷 Spotify:
🔷 Twitch:
🔷 Apple Podcasts:

Kom jij ook naar hét auto event van het jaar?
Koop jouw tickets nu via

ENJOY, LIKE & SUBSCRIBE! #DAY1

Elke dag is een nieuwe kans om beter te worden dan dat je gister was, om meer uit het leven te halen en de mensen om je heen te inspireren. DAY1 staat voor de kans die zich iedere dag voordoet om alles uit jouw dag te halen. Hard werken, nooit opgeven en genieten van jouw succes. Vandaag is de dag om te laten zien dat niets onmogelijk is.

30 gedachten over “GOUD & ZILVER: het ECHTE geld! Waarom ik investeer in edelmetaal? | DAY1 Financieel | DAY1”

 1. Geld wordt niet gecreëerd door de centrale banken maar door de commerciële banken

 2. In de financiele sector hoor je heel veel over the great reset en dat we naar een digitale munt gaan op basis van ideeen van het WEF. Waarom hoor je hier niks over in de media?? Het gaat enkel mainstream over hoe slecht alles gaat en de cijfers van corona, en als we straks op een dieptepunt zitten (door de restricties van overheden) komt dit nieuwe plan waar ze op de achtergrond al tijden aan werken als een toevallig heilig lichtpuntje in het donker zeker?? Dat veel mensen dit zich nog niet realiseren en inzien verbaast mij echt..

 3. Ik heb laatst 2 zilver baartjes van 1 Troy ounce gekocht voor 50€ en verkocht voor 150….investeren in edelmetaal is, gewoon tof….en het hoeft niet duur te zijn… Goud en zilver baartjes kan je voor een paar tientjes aanschaffen

 4. Altijd eerst kennis opdoen! Kansen zie je niet met je ogen, maar met je verstand!

 5. Vraagje; als er dus straks een nood scenario is en je met je gouden of zilveren munt van laten we zeggen 1 Toz een brood wil kopen , wat dan ? Want je krijgt dan niet zo 123 iets tastbaars daarvoor terug bij de bakker op de hoek. Of zie je het dan zo dat hé voor 1toz dan bijvoorbeeld 10.000 krijgt waar je nu 1600 voor betaalde ?

 6. “Goud behoudt zijn waarde….. en het wordt ook meer waard.” Dan behoudt het dus zijn waarde niet, dan stijgt het in waarde! Alleen, alles wat in waarde stijgt kan ook dalen!

 7. Mooie aflevering: Maar vraagje was de camjo dronken? Zeeziek haha, nee hoor goed goed

 8. Waar is deel 3 naartoe als ze echt het goud gaan bezoeken ?

 9. Jay je bent een focking baas!! Eindelijk iemand die kennis over brengt en niet bezig is met onzin. Prachtig om te zien dit

 10. Dat je niet op een salaris kunt overleven door inflatie is grote onzin. Onze welvaart en koopkracht is kei en keihard gestegen. We geven ons geld gewoon met bakken tegelijk uit.
  Als je dezelfde levenstandaard aanhoud van iemand uit een vergelijkbare klasse van vroeger, heb je het nu vele malen beter. Je voelt dat je niet kan rondkomen met een salaris omdat je levensstandaard decadent hard is gestegen.

 11. Als je zo iets koopt dan neem ik aan dat je dat niet thuis neer legt wat doe je er dan mee?

Reacties zijn gesloten.