Google samenwerking met Tezos | NBA NFT’s illegaal? | Crypto nieuws vandaag | #825


Vandaag gaat Axel het hebben over Tezos (XTZ), die een nieuwe samenwerking heeft met Google Cloud. Daarnaast vertelt hij over de NBA. De NFT’s van deze basketbalcompetitie kunnen namelijk illegaal zijn. Wij hebben de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rij gezet! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:30 FOMC notulen zorgen voor veel beweging in bitcoin koers
03:09 Circle wil (als een van de weinige) juist groeien
06:18 Google gaat samenwerken met Tezos
08:18 NBA Hotshots illegaal volgens SEC?
10:57 Mastercard integreert crypto nu nog verder
13:04 Koerrrsen koerrrsen!
16:42 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

3 gedachten over “Google samenwerking met Tezos | NBA NFT’s illegaal? | Crypto nieuws vandaag | #825”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Ik zal je voor altijd dankbaar zijn, je hebt mijn hele leven veranderd en ik blijf namens jou preken voor de hele wereld om te horen dat je me met slechts een kleine investering van een aanzienlijke schuld hebt gered. Dank u mevrouw Lacey Gomes

Reacties zijn gesloten.