GEVAAR OP DE LOER? | Belangrijke levels! | Bullish of Bearish? | Live met Elroy Ryon


Bybit’s Bonus van $4.460 en geniet tot 30% korting op de handelskosten op Bybit, met exclusieve één-op-één VIP diensten! 🥂

Hoe deel te nemen:
1. Log in of registreer op Bybit

2. Schrijf je hier in voor de campagne (klik op de register knop)

3. Stort en trade om aan de vereisten te voldoen en te kwalificeren!

📆 20 jan. 2022 11:00 uur – 6 mrt. 2022 11:00 uur

(lees de Terms & Conditions onderaan de campagne pagina)

#Bitcoin #Ethereum #Altcoins

———————————————-

✅ Premium Member 1 maand:
✅ Trading VIP Pakket:
✅ Elliott wave cursus:
✅ Trading & Mindset – Leer traden als een PRO! :

———————————————-

Volg mij ook op:
💥Instagram:
💥Website:

Mijn naam is Elroy Heisterkamp en ik ben eigenaar en T.A. specialist bij Het Crypto Huis. Bent u geïnteresseerd in cryptocurrencies, het leren lezen van de markt maar weet u niet hoe u moet beginnen? Neem dan gerust een kijkje op:

———————————————-
DISCLAIMER

Het Crypto Huis is opgericht voor educatieve doeleinden. Het handelen in Crypto valuta brengt risico’s met zich mee. Het Crypto Huis leert jou, door middel van online trainingen, YouTube video’s en het premium kanaal, hoe jij deze risico’s kunt verkleinen en jouw winsten vergroten. Te allen tijde geeft Het Crypto Huis GEEN financieel advies! Alle content die wij publiceren is voor educatieve doeleinden en je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je eigen handelen. Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen en raadpleeg voor advies altijd een erkend financieel adviseur.

4 gedachten over “GEVAAR OP DE LOER? | Belangrijke levels! | Bullish of Bearish? | Live met Elroy Ryon”

  1. hahahah de directeur heeft honger, dus voortaan eerst eten geven 😉 Wist niet dat het vandaag een andere tijdstip was, jammer ben je dus live misgelopen 😉 Is het misschien een optie (zeg ook maar wat hoor) dat je video alvast ''klaar'' zet, zodat de mensen de herinnering aan kunnen klikken en weet je wanneer je dan begint. Misschien dat je dan ook meer kijkers aan trekt want die verdient je in mijn optiek wel hoor.

  2. Dankjewel Elroy, ik waardeer je bijdragen zeer, betrouwbaar, goed te begrijpen en je laat duidelijk zien waar je het over hebt. Ik heb ook gezien dat het vaak ook uitkomt wat jij naar voren brengt. Ga zo door, ik blijf je volgen!

Reacties zijn gesloten.