GENESIS VRAAGT CHAPTER 11 BANKRUPTCY AAN, BITVAVO DE SJAAK? ⏰


GENESIS VRAAGT CHAPTER 11 BANKRUPTCY AAN, BITVAVO DE SJAAK? ⏰

Bewaar je crypto zelf met:

👉 Ledger:
👉 Ellipal:

👉 Benieuwd naar mijn top 5 cryptocurrencies van 2023?! Download mijn GRATIS onderzoek via deze link:

👉 ByBit $30.000 trade tegoed + zero fees + $100 dollar gratis trading positie:
👉 Gratis crypto training:
👉Crypto signalen:
👉Cryptonite Pro Indicator:

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
Voeg me toe op TikTok:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

Outro music copyright: OCTILARY – CHILL TRAP BEAT | No Copyright Trap

#BITVAVO #GENESIS #DCG

30 gedachten over “GENESIS VRAAGT CHAPTER 11 BANKRUPTCY AAN, BITVAVO DE SJAAK? ⏰”

 1. Nieuwe manier van vloggen. Een Annalise maken op fud verspreider! Luisterde lekker weg en heerlijk met feiten reageren. Ga er mee door! ( ben wel benieuwd of je dit uit rancune doet of een andere reden)

 2. "Just when the caterpillar thought the world was ending, he turned into a butterfly." –Proverb

 3. Bruh van al de keuzes die ik had, koos ik bitvavo x). Bedankt voor de video!

 4. Goed om de feiten te weerleggen Corné ipv FUD. Zonde om hier je energie in te steken. Blijf de content maken zoals als je altijd doet Topper 👍.

 5. Feitelijk hebben ze wel die 70% afgeslagen. Ze willen gewoon voor 100% gaan.

 6. Is Trust Wallet ook veilig? Kan ik dat een beetje vergelijken met bijvoorbeeld een ''Ledger'' ? kan de Trust Wallet voor een tijdelijke alternatief worden gebruikt?

 7. Bitvavo heeft een zeer sterke positie in Nederland, dus dat platform blijft er wel neem ik aan. Verder, dit faillissement is heel wat anders dan FTX – de bezittingen van dit bedrijf zullen verkocht worden, en die bezittingen worden indien de huidige stijgende lijn doorgaat meer waard. Ik maak me geen zorgen, mijn budget voor daghandel laat ik einde dag gewoon staan indien van steeds heen en weer naar de bank.

 8. Zou je kunnen uitleggen hoe je nano s kan gebruiken bitvavo want ik doe iets verkeerds 🙈

 9. Die zogenaamde belegger zorgt alleen maar voor negatieve mediadruk voor een goed georganiseerde Nederlandse exchange. Zou me niks verbazen als hij is ingehuurd door zoiets als de WEF ofzo…. Klinkt misschien gek maar mensen die geen- of onjuiste feiten naar buiten brengen, dragen bij aan het probleem en de enigen die erbij gebaat zijn, zijn de 'opkopers' van grote faillissementen….de echte boeven/ profiteurs wat mij betreft

 10. Lekker bezig Corné, je brengt helderheid in al de informatie stromen van tegenwoordig.

 11. Top Corné weer een fijne update wordt zeer gewaardeerd.

 12. Al lang geabboneerd😇

  Gelukkig geen Bitvavo voor mij😅

 13. I will be forever grateful to you, you have changed my entire life and I continue to preach on your behalf for the whole world to hear that with just a small investment you saved me from going into huge financial debt.

  Thank you Mrs Elaine Potter

 14. Één van de weinige die een nuchtere analyse geeft zonder irrationele meningen te geven en bij de feiten blijft. Ga zo door!

 15. Goede uiteenzetting! Volledig eens met je take. 🙌🏼

 16. "All progress takes place outside the comfort zone." _Michael John Bobak

 17. Toch maar weer geabonneerd, want goede info en helderheid is vaak ver te zoeken. 👍

 18. Weer een super video. Eerlijkheid en super educatief. Die belegger moet stoppen met z'n video's, zijn niks waard die van jou echter elke keer wel! Blijf je volgen.

 19. Corne alles goed. Als ik een cursus wil van jou waar moet ik dan beginnen ik hoor graag van je vriendelijk groet

 20. chance da ik niks heb staan bij Bitfavo maar wel bij Bitvavo :')

 21. alsjeblieft, iemand zou me moeten helpen 🙏 en ik ben nieuw in cryptocurrency, hoe kan ik profiteren van cryptohandel/investeringen?

Reacties zijn gesloten.