GEEN VOLATILITEIT! Bitcoin koers zijwaarts tussen $31.000 en $32.000 | Break up or down?


Bitcoin Magazine NL voorziet je van de laatste technische analyses en interviews met key players in de cryptowereld. Dit doen we met verschillende rubrieken:

In Koerskijken neemt John van Meer, ook wel bekend als de Bitcoin Consultant, de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de Technische Analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Kijk voor meer informatie over John van Meer en zijn analyses op Ga naar om meer te weten te komen over de trading cursus van John. #Bitcoin #deBitcoinConsultant #BitcoinMagazineNL

In de podcast Hup Bitcoin bespreken we het bitcoin nieuws van de afgelopen week en hebben we soms een gast.

Wil je Bitcoin kopen en zoek je een legitieme en Nederlandse partij waar je dit kunt doen? Word klant bij Bitvavo en betaal géén handelskosten voor je eerste 1.000 euro:

Blijf op de hoogte van het laatste Bitcoin nieuws via onze nieuwe app!
Download de Bitcoin Nieuws app hier:
iOS:
Android:

Bekijk onze kanalen om om de hoogte te blijven:
Website:
Twitter:
Facebook:
Telegram:

#bitcoin #analyse #podcast #BTC #koers #prijs #nieuws

9 gedachten over “GEEN VOLATILITEIT! Bitcoin koers zijwaarts tussen $31.000 en $32.000 | Break up or down?”

 1. Bedankt John. Heel spannende dagen komen eraan welke richting we uitbreken

 2. De Crypto-markt is onstabiel geweest, mensen vragen zich af of dit het juiste moment is om de dip te kopen of hun Hodlings te verkopen. voordat je conclusies trekt, denk ik dat je eerst naar de dingen moet kijken. De prijsdaling van BTC betekent dat analisten verdeeld blijven over de vraag of het een bearmarkt betreedt of slechts een korte correctie ondergaat op weg naar meer recordhoogtes. Beleggers die vroeg kochten, maken nog steeds winst ondanks de recente prijscrash en verdienen ook door te handelen. ik ben nog steeds een belegger en nog steeds win ik door dezelfde methode toe te passen in elke transactie, je kunt ook vandaag een winnaar worden. We moeten de weg volgen om meer te verdienen, ongeacht de huidige markt (bulls of bears), die handelt. Koop de dip en handel … ik heb meer dan 5 btc-winsten gemaakt, niet alleen door de dip te kopen, maar ook transacties te implementeren met signalen geleverd door Noah S Garland. Je kunt hem gemakkelijk bereiken op < bij W°h°a°t°s°A°P°P [ +4=4=7=4=6=2=2=4=6=2=4=9]

 3. Goedemiddag,

  Wat een strakke range waar BTC afgelopen weekend in zat. Ben benieuwd wat de 21e ons gaat brengen.
  Al hoop ik eigenlijk dat die clown 🤡 0 invloed op de markt zal hebben. 😂

 4. Bedankt J.
  MAAR……
  mijn target op 25.000$ blijft staan .
  De Ribbon Indicator op de weekelijkse staat nu volledig bearish
  We zitten in een weekly bear market.

Reacties zijn gesloten.