‘Geen reden voor paniek bitcoinbelegger’ – CRYPTO-UPDATE


Waarom blijven de koersen van cryptomunten maar dalen? Is de de ondergang van de bitcoin nabij? Boudewijn Rooseboom van Cyber Capital behandelt deze vragen in de crypto-update. Abonneer je hier:

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website:
Facebook:
Instagram:
Twitter: f

17 gedachten over “‘Geen reden voor paniek bitcoinbelegger’ – CRYPTO-UPDATE”

 1. Die reporter snapt er geen snars van. Als je een keer je best doet en een beetje duikt in blockchain technologie weet je 1000% dat er in de toekomst een aantal crypto munten en organisaties de grrotste bedrijven van de wereld zullen worden. Ik snap niet hoe bijna 99% van de wereld dit niet in ziet.

 2. Maken jullie ook een video als de markt omhoog gaat?

  Neen, want jullie willen angst zaaien…BITCOIN ZAL NOOIT VERDWIJNEN WANT DEZE IS PAS GEBOREN!

 3. Currency=valuta.. Met alle respect maar deze reporter probeert de crypto wereld nogal te bashen en is behoorlijk kritisch, maar hij snapt er geen snars van. Gelukkig kan Boudewijn hier keurig op reageren.

 4. Het zijn geen beleggers maar speculanten. Welke fundamenten zijn er? Alleen een groep gelovigen die denken dat iets van 0,00 intrinsieke waarde meer dan 6.000 euro willen betalen. Ofwel 50 Bitcoins zijn evenveel waard dan een woonhuis van 300.000 euro. Een denkertje.
  Cryptocurrency gaan er komen maar er komen nieuwe met een backbone. Geen hype in crimineel digitaal geld ofwel de huidige cryptocurrency.
  Vertrouw in de daling!
  PS als je kwaliteit hebt moet je stil blijven zitten als je geknipt wordt. Bitcoin — kwaliteit?????

 5. Ik hoop dat Crypto Capital zijn zorgfunktie richting haar clientele goed heeft afgedekt, want ik denk dat hun "beleggers" kunnen scoren bij de rechtbank als ze verlies realiseren.

 6. Het wordt straks gewoon een betaalmiddel en methode die alleen maar een globale en wettelijke munt bevat
  Iedereen euro,s dollars yen roebels etc inleveren
  Leve de cryptomunt!!

 7. valt me op dat de telegraaf redactie de laatste tijd erg positief is over crypto terwijl ze in het begin crypto hard aan het bashen waren, volgens mij hebben er een paar mensen daar op de redactie flink geinvesteerd

 8. nlg gulden coin is dan toch het meest stabiele en heeft veel potentie in de toekomst gewoon holden en de nlg word veel waard ik ben de wel blij mee

 9. Bitcoin is maar een voorbeeld munt en niet perfect nakamoto heeft bitcoin gemaakt maar is niet perfect ik koop alleen vertcoin en groestlcoin en viacoin dat zijn coins met assic restant dat will zeggen datje deze coins zelf kan minen op je thuis pc dat is 100% decentraal. Bitcoin kunnen alleen grote bedrijven minen dat hoordt niet als hun er mee stoppen dan is bitcoin kapot en bitcoin blijft langzaaam liting network kan nooit werken op de block chain van bitcoin do jullie studie assic restend coins zijn de toekomst let op straks is de stroom prijs zo hoog dat het niet meer wins gevend is om bitcoin te minen

Reacties zijn gesloten.