GEEN ALTCOIN SEIZOEN? DROP? | BITCOIN & ETHEREUM | BINANCE LANCEERT DEX | NIEUWS VANUIT HUIS


Website:
Trainingen:
Telegram: ( CHAT)
(BTC UPDATES)
Premium member:

———————————————–

Welkom bij de Cryptocurrency update van 24 APRIL , 2019. In deze video leg ik jou uit wat ons te wachten staat met Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH). Als laatste behandel ik (Elroy) nog een aantal nieuws items.

Wil jij ons premium kanaal gratis uit proberen? Stuur ons een berichtje of laat even wat achter in de comment.

———————————————–

Elke maandag tot en met vrijdag tussen 10 uur s’ochtend en 13 uur in de middag staat er een nieuwe video voor jou klaar. Hierin bespreek ik mijn visie over wat Bitcoin KAN gaan doen. In de bear markt deel ik alleen de charts van Bitcoin, omdat naar mijn mening deze in verband staat met de charts van de altcoins. Wanneer de bull markt begint, zal ik meer altcoin charts gaan oppakken. Zie jij graag een video over een andere Cryptocurrency of onderwerp, of kom jij wellicht ergens niet uit, stuur ons dan gerust een berichtje!

DEZE VIDEOS ZIJN ENKEL VOOR EDUCATIEVE DOELEINDEN EN ZIJN GEEN FINANCIEEL ADVIES!

———————————————–

Ref. Links:Registeren voor BitMex
Krijg 6 maanden lang 10% korting op de Fee via:

Binance Jersey Ref. link: (aanmelden via)

———————————————–
KEYWORDS:
#BTC
#ETH
#XBT
#GOLDENCROSS
#DAGELIJKSE
#UPDATE
TUTORIAL
ANALYSE