Gaat ADA pumpen? | + Analyse BTC/BTC.D/ETH/ALPHA/RAY/SRM


Kun je de content waarderen? Vergeet dan niet te liken en abonneren. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwe updates.
In deze video een analyse van BTC/BTC.D/ETH/ADA/ALPHA/RAY/SRM. Deze video wordt in samenwerking gemaakt met Crypto Insiders. Je bereikt ze via de volgende link:
Wil je ook leren traden? Kijk dan naar mijn cursus waarin je van A tot Z leert hoe je kunt handelen.

Of www.debitcoinconsultant.nl

#debitcoinconsultant #Bitcoin #cryptoinsiders

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perpectief mee.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken.

24 gedachten over “Gaat ADA pumpen? | + Analyse BTC/BTC.D/ETH/ALPHA/RAY/SRM”

 1. Ik snap de correlatie tussen ada en btc niet zo goed. Ada lijkt haast synchroon te lopen met wat btc doet. Waarom is dat?

 2. Ik had bitcoin gekocht voor €20000,- vanwege een scam. Maar daardat ik het heb laten staan dat verlies er dik uit gekregen.

 3. Btc gekocht op 5000 dollars. Vorig jaar dus. Helaas maar een klein beetje.

 4. Goedemiddag,

  Heb ze nog aan kunnen kopen zo rond de $3100. Was toen ook nog wel riskant want sommige berichten repten toen dat de koers nog naar $1200 zou kunnen gaan. Gelukkig gingen we gelijk πŸš€πŸ˜€

 5. Ray is er niet op Bitcoin meester zeker niet op bitvavo. John ada kan pump maken ? is dat ook in euro dan ? of met $ alleen πŸ€”πŸ˜πŸ’ͺ

 6. Waar vind ik de RSI Is daar een apart programma voor nodig Ben in januari begonnen en heb veel aan u analyse .zie wel de dominantie op de hele markt van BTC.Nu valt mij de laatste dagen op dat Cardano minder naar beneden gaat als de markt zakt Ook vandaag ging hij verder naar boven Kijk uit naar iedere analyse

 7. Sinds 2016 in de crypto. Vorige stijging mee gemaakt. Nu meer kennis en skills en het belangrijkste…..de emotie steeds beter in control πŸ™‚

 8. Begonnen December 2020
  Ik geloof stellig in BTC en blijf dus elke maand bijkopen πŸ˜πŸ‘

 9. Sinds 2017 in crypto. Bitcoin gekocht op 6000. Cardano gekocht op 0,02 dollar 😎

 10. This is really good to be true I never expected my Ethereum withdrawal from luiz today..

Reacties zijn gesloten.