FTX ZORGT VOOR GIGANTISCHE CRASH OP DE CRYPTO MARKT


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 BUX Zero:
💎 Coinmerce account aanmaken:

De grote crash bespreken

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

13 gedachten over “FTX ZORGT VOOR GIGANTISCHE CRASH OP DE CRYPTO MARKT”

  1. Binance heeft allang afgezien van overname! Te groot gat en hebben geen zin in gedoe met toezichthouders zoals de sec. In zo'n bearmarkt kan je goed zien wie financieel gezond is. Daarnaast zal je crypto trading en holding steeds meer gaan zien bij de grote namen zoals banken Blackrock Fidelity etc betrouwbare namen dus met goede verzekering. Maargoed bewaar je grootste deel gewoon op een ledger oid scheelt een hoop gedoe. Voor nu is het gewoon lekker aanbiedingen kopen elke maand en wachten op komende bullmarkt en de volgende en de volgende.

  2. Ben het met je eens dat het onwenselijk is dat één partij te veel macht heeft, dat geldt in elke markt. Maar de semi-monopolistische positie van binance doet niets af aan de decentralisatie van de verschillende blockchains.

  3. Mijn hele portfolio is bevroren wat een kut platform had binance moeten gebruiken ipv ftx

  4. Mijn grootste geluk is de tweewekelijkse winst van $ 64.000 die ik consequent krijg van mijn investering van $ 15.000💥💥💥

  5. Er zijn al in het verleden al Exchanges omgevallen dit is eigenlijk niet iets nieuws

  6. Is het zeker dat de Crypto op FTX nu kwijt is? Of is er nog een kans dat je dit kan terugkrijgen?

Reacties zijn gesloten.